Drizzt71 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mam problem z dyskiem zewnętrznym (500G Maxtora) nie podzielony na partycję. Dysk jest rozpoznawalny w systemie, zmienił format na RAW, pojemność 0. Odzyskałem dane, sformatowałem dysk i niby wszystko cacy.... no jak by było to bym tutaj nie pisał. Chciałem podzielić sobie dysk na partycję i sie pomyliłem (chyba), zamiast podzielić zmniejszyłem wolumin dysku i gdzieś 100G dysku mi wcieło. Jak mam to odzyskać bo ja nie wiem jak .... Zainstalowałem Acronis Disk Director o to na nim widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Utwórz dyskietkę (płytkę) startową i załóż partycje w fdisk-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt71 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Utwórz dyskietkę (płytkę) startową i załóż partycje w fdisk-u.Mnie już nie chodzi o utworzenie partycji lecz o odzyskanie 100G które gdzieś przepadło. Zmniejszyłem wolumin dysku o 100G i go nigdzie nie widać. Obojętnie jakim programem ten dysk sprawdzałem pokazuje 385G a powinno o 100 G więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...