Tiamath Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam mam zamiar zainstalowac sobie 3 systemy win xp 32 , win 7/vista64 i linux..tylko nie wiem jakie partycje storzyć tzn do winshita wiem : win xp 10GB + 4GB na swapa win 7/vista64 25 gb + 4 gb na swapa ubuntu około 25 ale czy wiecej to nie wiem i takze nie wiem w jakiej kolejności tworzyc partycje czyli czy ubuntu to bedzie od c np do d a dopiero potem windows-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jeśli chcesz instalować Ubuntu "od c np do d", to może poczytaj o nim więcej zanim zabierzesz się za instalację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiamath Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 to był przykład a ja pytałem czy linux ma byc na pierwszych partycjach a dalej dopiero windows-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 obojętnie. tak i tak sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...