olej93r Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam! Mam takie zapytanie, jakim programem, który by nie zwieszał PieCa można nagrywać filmiki z gier. Wiem, że jest Fraps ale on generuje straszliwie duże pliki, więc może zna ktoś jakąś alternatywe dla niego. Szukałem podobnych tematów, ale nie znalazłem. Fakt, że słabo szukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Xfire robi to całkiem sprawnie. Nie wymaga tylu zasobów co FRAPS a w dodatku od razu możesz nim skonwertować filmy i wysłać je do sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej93r Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Hmmm... dzięki, sprawdze xD ale proszę na tym nie poprzestawać ;] Jeszcze coś dodam. A taki program, żeby nagrywał filmiki z naszych "poczynań" na pulpicie czyli żeby nagrał jak się bawie jakimś programem, albo ruszam bez sensu kursorem xD? Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez olej93r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Do pulpitu i z dźwiękiem polecam Camtasia Studio 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej93r Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 o.K dziękuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...