soltys Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Mam plyte soltek sl-75kav i zamierzam kupic Athlon'a 1700+ 0,13 i mam takie pytanie...ten bios na ktorym pracuje przyjmie Athlon'a max 2200+ i jesli chce tego 1700+ podkrecic do 2600+ to musze robic flash biosu czy nie koniecznie? ps niegdy tego nie robilem i narazie niechce (tzn kolega mi kiedys robil) dzieki za pomoc ps2 jesli nowy bios obsluguje do 2600+ to do 2700+ juz nie podkrece, tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 please, niech ktos cos napisze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 sio szukaj lamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 sio szukaj lamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myślisz że jak masz 100 postów to już z Ciebie taki stały uczestnik żeby się wyżywać na ludziach którzy dopiero zaczynają :lol: :lol: :lol: A jeśli chodzi o temat to wydaje mi się że nie musiałbyś zmieniać biosu i też byłoby dobrze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jezu lamery nie pojdzie mu athlon na 0,13 na 1000% wystarczy wejsc na strone SOlteka poszukac tam jest tabelka na ktorej wszystko jest napisane , a jak ktos jest tepy i nie umie nigdzie szukac to niech sie zapisze do Ligi Polskich Rodzin lub Samoobronyjezu lamery nie pojdzie mu athlon na 0,13 na 1000% wystarczy wejsc na strone SOlteka poszukac tam jest tabelka na ktorej wszystko jest napisane , a jak ktos jest tepy i nie umie nigdzie szukac to niech sie zapisze do Ligi Polskich Rodzin lub Samoobrony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 te Lepper - Fan wyluzuj sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 te Lepper - Fan wyluzuj sie :P a dzis mam zly dzien sorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jezu lamery nie pojdzie mu athlon na 0,13 na 1000% wystarczy wejsc na strone SOlteka poszukac tam jest tabelka na ktorej wszystko jest napisane , a jak ktos jest tepy i nie umie nigdzie szukac to niech sie zapisze do Ligi Polskich Rodzin lub Samoobronyjezu lamery nie pojdzie mu athlon na 0,13 na 1000% wystarczy wejsc na strone SOlteka poszukac tam jest tabelka na ktorej wszystko jest napisane , a jak ktos jest tepy i nie umie nigdzie szukac to niech sie zapisze do Ligi Polskich Rodzin lub Samoobrony Hohoho no to mamy haxora na grupie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 leper piszesz podwójnie piszesz podwójnie podwójnie ... a gościu od tego athlona: wszystko zależy od tego, czy płyta obsługuje mnożnik który ma twój procesor. jeśli twoja płyta wykryje A1700+ poprawnie to pójdzie jako 2600+ chyba, że płyta nie wyciągnie ci odpowiednio wysokiej magistrali. a upgrade biosu by się i tak przydał, naprawione są jakieś problemy z nowym sprzętem, błędy biosu itp. lepiej i tak wymień, może pojawią się nowe opcje. u mnie pojawiła się opcja olewania braku wiatraka na cpu więc jeśli ktoś ma WC to dla niego taka opcja jest przydatna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...