karaś1990 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem z instalacją Kubuntu 9.04 64bit na moim komputerze. Instalacja przebiega ładnie aż do momentu kiedy pisze post instalation trigger i później po nawet godzinie nie rusza nic. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje. Próbowałem na innym dysku twardym i to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Spróbuj instalki bez podłączonej sieci. Jak system wstanie to wtedy sobie ściągniesz upgrade'y edit: a, no i jeszcze taka sprawa: stabilność kompa sprawdzałeś na 32bit czy na 64? - jest to dość istotna różnica... Edytowane 2 Maja 2009 przez tomazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Spróbuj zainstalować Ubuntu 9.04 i tam w konsoli usunąć GNOME i zainstalować KDE. Instalowanie KDE: sudo apt-get install kde-desktop Możesz usunąć GNOME, ale nie musisz, możesz mieć dwa jeśli chcesz. sudo apt-get remove gnome-desktop Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...