Michaelius Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Mnie zaskoczył PQI, spodziewałem się że będzie na końcu (może producent nie kojarzy mi się z czymś solidnym) a tu niespodzianka. Hmm czemu mialby byc na koncu jak to kolejny klon tego samego produktu z naklejka innej firmy ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 PQI S525 32GB to to samo co wersja 64gb? tzn szybkosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Hmm czemu mialby byc na koncu jak to kolejny klon tego samego produktu z naklejka innej firmy ? :)Może dlatego że nie wiedziałem wcześniej że to kolejne wcielenie :) Ale widać że nie są to klony 1:1 i coś tam producenci (przynajmniej ci od naklejek) robią :D @bartek46op - najczęściej wersje 32GB sa wolniejsze i to widać praktycznie u każdego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...