Gość oskar777 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Moja płyta główna posiada tylko 1 wejście Ide, a ja posiadam 2 dyski i 1 dvd pod złącze IDE. W tym momencie mam podłączone tylko 2 dyski. Zaopatrzyłem się w takie urządzenie : http://allegro.pl/item623062276_ak92_przej...e_pc_f_vat.html . Po podłączeniu tego do dvd lub dysku komputer nie chce wystartować. Co mogę zrobić aby to zadziałało? Mój PC: -Gigabyte DS3H -Amd Phenom II 810 -4 GB RAM 800MHZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Niestety muszę cię zmarwtić. Miałem do czynienia z takim sprzętem i za każdym razem nie chciał działać jak należy. Wymieniałem kilka rzy aż dałem sobie spokój i sprzedałem stary sprzęt i kupiłem na SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Mam dobrą wiadomość, udało się :-D :-D Przeczytałem jeden temat i dowidziałem się żeby podłączać do parzystych SATA. Urządzenie zawsze musi być na MASTER. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...