Skocz do zawartości
maly1

Problem Z 9600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem. Przy probie wlaczenia gry ekran robi sie czarny i nic wiecej sie nie dzieje. Jak chce wlaczyc panel sterowania nvidia to komputer sie wiesza. Wgrane najnowsze sterowniki. Zasilacz modecom mc400.

Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podaj temp karty , podkrecales ja ? , dzieje sie tak od pewnego czasu czy od poczatku ?

karta niepodkrecana, dzisiaj ja zamontowalem (kupiona na allegro)

temp. 47 st.C wiatrak ustawiony na 50%

nic nie dalo zainstalowanie starszych sterow

Edytowane przez maly1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych reklam, obrazków (w tym także emotikonów ze zdalnych serwerów - jedynymi emotikonami dopuszczalnymi są emotikony udostępnione na naszym serwerze), a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.Purepc.pl (również tych w dziale "Giełda"). Linka do własnej strony www nie umieszcza się w podpisie, ale w innym polu profilu (link dostępny w karcie i profilu użytkownika). W podpisie można umieścić swoje dane kontaktowe (identyfikatory wybranych komunikatorów, jeden adres mailowy). Dozwolone jest także wstawianie linków do akcji humanitarnych. Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.Purepc.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi