maly1 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Witam. Mam taki problem. Przy probie wlaczenia gry ekran robi sie czarny i nic wiecej sie nie dzieje. Jak chce wlaczyc panel sterowania nvidia to komputer sie wiesza. Wgrane najnowsze sterowniki. Zasilacz modecom mc400. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosikk Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 podaj temp karty , podkrecales ja ? , dzieje sie tak od pewnego czasu czy od poczatku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Usuń sterowniki, przeczyść drivercleanerem i zainstaluj starszą wersje. Usuń obrazek z sygnatury. Edytowane 1 Maja 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) podaj temp karty , podkrecales ja ? , dzieje sie tak od pewnego czasu czy od poczatku ? karta niepodkrecana, dzisiaj ja zamontowalem (kupiona na allegro) temp. 47 st.C wiatrak ustawiony na 50% nic nie dalo zainstalowanie starszych sterow Edytowane 1 Maja 2009 przez maly1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych reklam, obrazków (w tym także emotikonów ze zdalnych serwerów - jedynymi emotikonami dopuszczalnymi są emotikony udostępnione na naszym serwerze), a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.Purepc.pl (również tych w dziale "Giełda"). Linka do własnej strony www nie umieszcza się w podpisie, ale w innym polu profilu (link dostępny w karcie i profilu użytkownika). W podpisie można umieścić swoje dane kontaktowe (identyfikatory wybranych komunikatorów, jeden adres mailowy). Dozwolone jest także wstawianie linków do akcji humanitarnych. Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.Purepc.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...