mayhen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Interesuje mnie plyta Solteka SL-75DRV5, lub jakas inna o podobnych parametrach i cenie do 260 zł. Czy mozecie mi cos poradzic? W gre wchodza plyty Epox'a, Soltek'a i MSi, gdyz mam zaufanie do tych firm. Plyty do Socket-462, Athlon Xp 1700+. jeszcze jedno, cos co ma duzo msc-ca przy procku.... Gdyz mam swoj wlasny gotowy system chlodzenia 5x wentylki 12V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a moze tak nowego ECS L7S7A2 swietna plyta i kosztuje niewiele :) :) poadro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Szukaj............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A SL-75DRV4 ? Duza roznica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 DRV4 nie bierz, weź L7S7A2 dobra płyta i kosztuje 280zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jakas jeszcze wchodzi w gre? tzn. ktora lepsza 75drv5 || L7S7A2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 niebierz Solteka SL-75DRV5 bo niema dzielnika 1/5 i wogole niedziala fsb 166 , stabilne max to osiaglem ledwo 156, wiec mialem ta plyta tylko tydzien i ją sprzedalem. ale jesli ci chodzi o stabilnosc i dzialanie to jest super plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ale fsb 166, da sie miec dzieki nowemu biosowi... Chyba, tak czytalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak dobrze zaczarujesz to kt3v znajdziesz, a jak nie to ja polecam shuttle ak32a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mayhen - na sl-75drv5 tych bez kulera na radiatorze chipseta to dajac nowy bios mozna liczyc na 166fsb ale nie w 100% a w tych z kulerem na radiatoprze to mozesz pomazyc jedynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mayhen - na sl-75drv5 tych bez kulera na radiatorze chipseta to dajac nowy bios mozna liczyc na 166fsb ale nie w 100% a w tych z kulerem na radiatoprze to mozesz pomazyc jedyniehmmm, spoko - mam bez, sam go tam pykne Czy to jakas wada seryjna czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja dalbym sobie spokoj z tym Shuttlem i ECS'em napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 bierz epoxa 8k9al!!! za 350zl masz z sieciowka i muza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 niebierz Solteka SL-75DRV5 bo niema dzielnika 1/5 i wogole niedziala fsb 166 , stabilne max to osiaglem ledwo 156, wiec mialem ta plyta tylko tydzien i ją sprzedalem. ale jesli ci chodzi o stabilnosc i dzialanie to jest super plytka Drv5 z oznaczeniem "c" (czy "ce")jak się nie mylę normalnie dziala na 166. Chyba Vip takową ma i działa na 190. A w miarę zbliżonej cenie (ok. 300-320 pln) jest abit kx7. Więc może warto by się było zastanowić nad nim. Jeśli nei zdołałbyś dozbierać tych kilkudziesięciu pln to bierz ecs zdecydowanie najlepszy wybór ( w tej cenie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 EP - 8KHA+ sobie zapodaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 niebierz Solteka SL-75DRV5 bo niema dzielnika 1/5 i wogole niedziala fsb 166 , stabilne max to osiaglem ledwo 156, wiec mialem ta plyta tylko tydzien i ją sprzedalem.ale jesli ci chodzi o stabilnosc i dzialanie to jest super plytka Taaaaaa co jeszcze smiesznego masz do powiedzenia.Jakos moja biega swietnie tak jak powiedzial tomasir na fsb190.I nie jest to DRV5-C ale zwykla DRV5 (ale troszke nowsza revizja).Plyta jest napewno lepsza od MSI na KT333 nie wspominajac o 8KHA+ (KT266A). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ECS na SIS 746, cena ok. 280. AGPx8, DDR 400, nieznacznie wolniejsza od nForce'ów, napewno lepsza od każdej płyty na KT333 i KT400. albo bierz tego ABIT'a bo zaufana firma za niewielką kasę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...