romek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Wraz z firmą Genius przygotowaliśmy dla Was konkurs, w którym do wygrania są bardzo atrakcyjne nagrody. Prócz topowych myszy, przede wszystkim do wzięcia jest najnowszy zestaw głośników SW-HF5.1 5100, następca osławionego modelu 5005. By wziąć udział w zabawie, wystarczy udzielić poprawnych odpowiedzi na kilka bardzo prostych pytań. Chętnych zapraszamy do rozwinięcia, nagrody czekają właśnie na Was. Aby odpowiedzieć na pytania, wejdź TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Ładne głośniczki. Wysłane. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Konkurs za konkursem z kopyta rwie, midzio :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Nic tylko zacierać ręce i grać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Pytania proste ale warto przeczytać je dokładnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 znowu konkurs ale zaje****** :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Nic tylko zacierać ręce i grać ;)Chciałbyś. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Pytania proste ale warto przeczytać je dokładnie :wink: Oj żebyś wiedział. Niestety przez moją nieuwagę pomyliłem się przy pytaniu nr 2. Także do następnego i życzę wygranych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2228 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Odpowiedzi jak zwykle w sam raz :D Czekamy na wyniki :D Może tym razem się poszczęści :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Ciesze się, że pomysł stałych konkursów się podoba. Nic tylko odpowiadać prawidłowo na pytania i nagrody mogą do Was trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Która nagroda do mnie przyjedzie tym razem? :D Głośniczki za 3 miejsce już znam, bo dziewczyna ma takie - świetnie grają :) Powodzenia dla wszystkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Wysłane, może tym razem da radę coś ugrać ;] EDIT: LOL też na drugim się pomyliłem :D Wczorajszy jestem jeszcze :D Edytowane 2 Maja 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Przy ostatnim miałem problem, ale jakoś poszło :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 No prosze, ladne glosniki z przyzwoitą ilością watów. Pytania banalnie proste. Czasem odnosze wrazenie, ze wzór odpowiedzi jest niejako podpowiedzią:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Która nagroda do mnie przyjedzie tym razem? :D No Ty już swój limit wyczerpałeś :P Kolej dla innych. Zestaw jako pierwsza nagroda nice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Dzięki Panowie za kolejny wypasiony konkurs i proszę o kolejne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Ja podejrzewam ze chocby bylo 20 konkursow pod rzad to i tak nic nie wygram :lol: takie szczescie ale trzeba probowac Edytowane 2 Maja 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) CarsonPoland musimy się chyba zaprzyjaźnić, bo mamy podobne szczęście :D, choć pamiętam, że kiedyś wygrałem takie coś na ptasie mleczko, ale wsadziłem do tego przyprawy :D Kolejne wypasione konkurskiwo z ekstra nagrodami, pozdrowienia dla organizatora/ów :) Mam pomysł na następną nagrodę: wyczyszczenie ostrzeżeń :D Edytowane 2 Maja 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Przyjmę głośniki i nową grafę. Później możecie brać wszystkie inne nagrody ;p Ten pomysł z konkursami co dwa tygodnie naprawdę przedni, wyrazy uznania dla Romka. Za to, że chce mu się nas uraczyć. ADD: No i poszło. Edytowane 2 Maja 2009 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Szalejesz romku, szalejesz ^_^ Wyrazy uznania za tę serię konkursów. Odpowiedzi poleciały, a co. Znając moje szczęście to pewnie znowu ath i stivo zgarną nagrody :lol: Edytowane 2 Maja 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Fajnie:) Wystarczyło przeczytać tekst ze zrozumieniem i już sie miało wszystkie odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microsista Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Przydała by mi się 3 nagroda, nie zajmują dużo miejsca i maja niezły dźwięk, do muzyki w sam raz, a do gier Sennheisery hd555 ;DDD WIELKIE DZIĘKI ROMKU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Napewno zostanie to wziete pod uwage podczas losowania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Specjalnie by podsycić temat puściliśmy artykuł na temat głównej nagrody. Głośniki są przednie więc warto trzymać (za siebie) kciuki. Konkurs kończy się już niedługo. Noc z czwartku na piątek lub sam piątek. Kolejny konkurs będzie miał o wiele więcej nagród więc prawdopodobieństwo wygranej rośnie prawie 3-krotnie. Czekam jeszcze na materiały i 15 maja kolejny konkurs przygotowuje dla Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Super, że kolejny konkurs. Ja również wysłałem odpowiedzi. <domysły_mode_on> Mam takie wrażenie, że koledzy andrew777 i Gi3r3k mogą być zwycięzcami :wink: <domysły_mode_off> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Ja podejrzewam ze chocby bylo 20 konkursow pod rzad to i tak nic nie wygram :lol: takie szczescie ale trzeba probowac Dla ludzi jak my wymyslono automaty z coca-cola - wrzucasz los za dwa zlote i wygrywasz :D Co mi przypomina ,ze trzebaby maila wyslac dzis wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 hehe przez ten automat przypomniał mi się dowcip: Blondynka odchodząc od bankomatu mówi do koleżanki: - Ty patrz znowu wygrałam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Przydałoby się coś wygrać ;]. Tak na marginesie, @romek czy dobrze odpowiedziałem? Chciałbym się upewnić :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 jak ci romek odpisze, to pojawi sie jeszcze 6 stron z takim samym pytaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) W sumie prawda ;], ale raczej odpowiedziałem dobrze. Dla ułatwienia można by było zrobić jakiś taki automatyczny system, że wysyłałby maila z informacją o tym czy podane odpowiedzi są poprawne. Zmniejszyło by to wątpliwości co do odpowiedzi i nie trzeba by było czekać w napięciu do końca konkursu ;). Edytowane 13 Maja 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...