andrew777 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Coś takiego jest niepotrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Niepotrzebne z racji tego, że? Nawet jak wiesz, iż odpowiedziałeś dobrze zawsze pozostają "głupie" wątpliwości ;). Tak to łatwo tych wątpliwości można się pozbyć. To taka luźna propozycja więc nie oczekuje zbyt dużego poparcia w tej sprawie :P. Edytowane 13 Maja 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Chyba o to chodzi, żeby w napięciu czekać do końca konkursu -.- Oprócz poprawnych odpowiedzi potrzebne jest jeszcze szczęście w losowaniu. Poza tym dzisiaj się kończy więc chyba tyle wytrzymasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Niepotrzebne z racji tego, że? Nawet jak wiesz, iż odpowiedziałeś dobrze zawsze pozostają "głupie" wątpliwości ;). Tak to łatwo tych wątpliwości można się pozbyć. To taka luźna propozycja więc nie oczekuje zbyt dużego poparcia w tej sprawie :P. Eeee stary nie hiperbolizuj, skoro ty pare dni nie mozesz poczekac na koniec konkursu i sie stresujesz/boisz/ to co ma powiedziec nastolatka czekająca na pierwszy okres po wakacjach? :lol: wyluzuj:) Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla:P Edytowane 13 Maja 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Spokojnie, ja się nie stesuje. Poprostu jestem ciekawy ;]. Wytrzymać te parę godzin dam radę ;). Chodzi mi o przyszłe konkursy i o taki właśnie fajny system, który moim zdaniem "zapokoił" by moją ciekawość. Ciekawość rzecz ludzka, nie? :P @UP Na niebo to i tak nie mam szans ;). Edytowane 13 Maja 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Spokojnie, ja się nie stesuje. Poprostu jestem ciekawy ;]. Wytrzymać te parę godzin dam radę ;) . Chodzi mi o przyszłe konkursy i o taki właśnie fajny system, który moim zdaniem "zapokoił" by moją ciekawość. Ciekawość rzecz ludzka, nie? :P @UP Na niebo to i tak nie mam szans ;) . Twój pomysł OCM4n14k ma jedną wadę: ktoś mógłby rozesłać poprawne odpowiedzi do innych... i lipa. Imho bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Takim systemem mozna by sobie wytypowac prawidlowe odpowiedzi ;) (np. w przypadku trudnych pytan) ...wysylajac odpowiedzi z roznych kont Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Twój pomysł OCM4n14k ma jedną wadę: ktoś mógłby rozesłać poprawne odpowiedzi do innych... i lipa. Imho bez sensu. Wiesz, nie wiem czy byłby sens robienia dla samego siebie konkurencji :P. Zresztą pomysł jak pomysł, mówiłem, że to luźna propozycja ;]. Takim systemem mozna by sobie wytypowac prawidlowe odpowiedzi ;) (np. w przypadku trudnych pytan) ...wysylajac odpowiedzi z roznych kont Rozwiązanie jest proste, ograniczenie konkursu do kont mających określoną liczbę postów. Edytowane 13 Maja 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Rozwiązanie jest proste, ograniczenie konkursu do kont mających określoną liczbę postów.Nowi użytkownicy by nie mogli brać udziału w konkursie oraz ci co mało piszą. Z drugiej strony ludzie, którzy robią konta tylko do konkursu by nie mieli jak oszukiwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 W sumie prawda ;], ale raczej odpowiedziałem dobrze. Dla ułatwienia można by było zrobić jakiś taki automatyczny system, że wysyłałby maila z informacją o tym czy podane odpowiedzi są poprawne. Zmniejszyło by to wątpliwości co do odpowiedzi i nie trzeba by było czekać w napięciu do końca konkursu ;). Albo ułatwiło przekazywanie sobie info o dobrych odpowiedziach. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) nieno majac przegladarke google ciezko odpowiedziec nieprawidlowo :D Trzeba byc nadwyraz zdolnym hehe. To prawie jak z konkursami audiotele: Kto jest slynnym skateboardzista, uzyczajacym swojego nazwiska grze tony hawk skateboarding? a. tony hawk b. britney spears c. mis koralgol :D Edytowane 13 Maja 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 nieno majac przegladarke google ciezko odpowiedziec nieprawidlowo :D Trzeba byc nadwyraz zdolnym hehe. To prawie jak z konkursami audiotele: Kto jest slynnym skateboardzista, uzyczajacym swojego nazwiska grze tony hawk skateboarding? a. tony hawk b. britney spears c. mis koralgol :D c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 to zbyt oczywiste zeby zaznaczyc A, pewnie gdzies tkwi haczyk. Ja bym obstawial B ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Chyba o to chodzi, żeby w napięciu czekać do końca konkursu -.- Oprócz poprawnych odpowiedzi potrzebne jest jeszcze szczęście w losowaniu. Poza tym dzisiaj się kończy więc chyba tyle wytrzymasz. ekhm, chyba chciales napisac - automacie wybierajacym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Poza tym dzisiaj się kończy więc chyba tyle wytrzymasz.Wydaje mi się ze 14 to jest chyba jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ekhm, chyba chciales napisac - automacie wybierajacym ;)Jak zwał tak zwał ;] Wydaje mi się ze 14 to jest chyba jutro.Dobrze Ci się wydaje, my bad ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 A dlaczego to nie jest losowanie tylko automat wybierający? :) Mam nadzieję, że ostatni zgłaszający nie zostaną potraktowani przez los po macoszemu ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 A dlaczego to nie jest losowanie tylko automat wybierający? :) Mam nadzieję, że ostatni zgłaszający nie zostaną potraktowani przez los po macoszemu ;D.Poczytaj sobie o "losowaniu" w programach i będziesz wiedział ;). Generalnie to nie ma czegoś takiego, jak losowanie, tylko program dzieli na pół, potem na pół, na pół, na pół i aż zostanie 1 osoba (przynajmniej taki mi tłumaczył typ od infy w LO - w kwestii delfiego, c i cpp). A kolega OCM4n14k to chyba się deczko za bardzo napalił.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) A kolega OCM4n14k to chyba się deczko za bardzo napalił.... Robiąc niecnego offtopa. Na co ja się napaliłem? Rzuciłem luźną propozycje, ale oczywiście Ty zinterpretowałeś to w swój jakże dziwny sposób. Gratuluje! Edytowane 14 Maja 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 emocje rosna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Wiadomo, że to ja wygram. Nie macie o co sie gorączkować, zbieram wszystkie 4 nagrody ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 A o losowaniu a propos c++, miałem w zeszłym roku ;) Fajnie jak używałem funkcji randomize do kolejnych ruchów stworka po planszy a on szedł idealnie po skosie (radomize zależny od godziny w pc :D ). Dopiero po przemnożeniu przez sinusyPi*1/2(randomize(randomize(sinusx*sinusx))) uzyskałem upragniony efekt. :) Życzę wszystkim wygranej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 W sumie zwycięzcom można już gratulować - choć jeszcze muszą się znaleźć. :lol2: Jakby trzeba było paru liczb losowych, to mogę zaproponować: 429 i 1724. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 i co i co juz 11 ;) to moj pierwszy konkurs na pure i sie denerwuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 i co i co juz 11 ;) to moj pierwszy konkurs na pure i sie denerwuje :DChill... Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 48 godzin od daty jego zakończenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Panowie wyluzujcie, idźcie dziś sobie na piwko i ten teges, bo wyniki i tak na 90% będą jutro... ;) Fajnie bo teraz podium będzie niestandardowe - czteromiejscowe, zawsze większe szanse :lol: jednak przyznaję, że interesuje mnie główna nagroda... :P PS. mechl!k byłes szybszy o ułamki sekund :D Edytowane 15 Maja 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 a no tak. Swoja droga w dzisiejszych czasach wyniki powinny byc znane automatycznie o 0:01 :D no ale moze nie bede rozwijal tematu . Taka mala mysl o :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 a no tak. Swoja droga w dzisiejszych czasach wyniki powinny byc znane automatycznie o 0:01 :DJasne... to byś miał konkurencję w postaci zdublowanych kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Hmmm, żadnych przecieków. Napięcie rośnie ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Jak myślicie, ile osób wzięło udział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...