jacool Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 takie coś dojechało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 no no ładnie teraz czekamy na testy w porównaniu z GTZ-em ;) wygląda pięknie :D a gdzie zamawiales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) kupione w aquatuning. Trochę zabawy będzie bo inny rozstaw otworów. Przy większych złączkach trzeba obrócić wlot. Tylko kurna nie dołączyli kluczyków :angry: Edytowane 6 Listopada 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) zamontuj jak najszybciej tez jestem ciekaw temperatur jakie osiaga ten nowy bloczek ;) Edytowane 6 Listopada 2009 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Trochę zabawy będzie bo inny rozstaw otworów. Przy większych złączkach trzeba obrócić wlot. Tylko kurna nie dołączyli kluczyków to rozstaw nie ejst taki jak przy zapince od gtz na 1366?? no to z kluczykiem dali ciała .... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 chodzi mi o rozstaw otworów na złączki. będę musiał nowe wężę przyciąć. Rozstaw otworów montażowych oczywiście zgodny z 1366. Rozkręciłęm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 No jestem ciekaw jaka różnica co do wydajności względem GTZ. Te piny będą zbierały pewnie tak samo dobrze syf jak w gtzcie jeśli nie lepiej ^^ Jacekcz streszczaj się i dawaj porównanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) spox, dopiero zamontowałem. Co do brudzenia się to też sie tego obawiam. Zdjałem teraz GTZ-ta, rozebrałem i o dziwo czysty. test bloków. Warunki te same. pasta identyczna - OCZ FREEZE. GTZ przy XT wygląda bardzo skromnie. Xt jest wiekszy i dużo cięższy. Tempy na GTZ: Tempy na XT: Edytowane 8 Listopada 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Spora roznica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Fakt 5 stopni to dużo ale dziwna jest różnica chyba w idle czyli low w coretemp to jest ponad 10 stopni :blink: Chyba że coretemp był wlączony jak leciał linx? Edytowane 8 Listopada 2009 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzieki za testy :) XT faktycznie całkiem ładnie wypada :) 6 stopni roznicy w stresie to nie mało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Teraz na trochę wyższych obrotach. Edytowane 14 Listopada 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) parę zmian: 1)zmiana płyty głównej na GIGA-BYTE X58A-UD7. 2)W miejsce bałaganu poniżej Chłodniczka: Black Ice GT Xtreme 240 :) Razem XSPC 4x120 + BI 2x120. Powinno być chłodno :) test temperaturek :) 1)profile - work 2)profile - light OC Czyli wizualnie niewiele się zmieniło. Wydajnościowo - owszem. Edytowane 3 Stycznia 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Noo pięknie panie. Gratuluje sprzęciku. ps. Ależ ten i7 gorący(wiem że to norma) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Na wodzie 60-70 st. C? Śmiech na sali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Na wodzie 60-70 st. C? Śmiech na sali. śmiech to ogarnia jak czyta się Twoje wypociny era C2D i C2Q to nie i7 zapoznaj się z temp.(testami) na najlepszych AC które kręcą i hałasują jak stary odkurzacz, pomyśl i posyp głowę popiołem Edytowane 19 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 śmiech to ogarnia jak czyta się Twoje wypociny era C2D i C2Q to nie i7 zapoznaj się z temp.(testami) na najlepszych AC które kręcą i hałasują jak stary odkurzacz, pomyśl i posyp głowę popiołem Jacuś olewka nic nie wskórasz... często "gimnazjum" wali na pm z pytaniem jaka tam. Odpiszesz 70C to Ci tak pojedzie, że co to za lc z D... że takie temp, a przed oczami ma odpalony real temp z wentylem na full przy c2d + czapka na głowie okna pootwierane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Racuszku ja nie miałem najmniejszej intencji obrażać jacekcz'a. Śmiech na sali, że Intel z taką architekturą wyjeżdża. Edytowane 20 Stycznia 2010 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) domek dla dysków :) Edytowane 23 Stycznia 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) mały update :) Enzotech 10/16; Tygon 9.5/15.9 Do wymiany jest również płyn. Coollaboratory Liquid Coolant Pro UV Green strasznie brudzi węże. jeszcze nie wiem co zapodam. Zostanę chyba jednak przy zielonym. Edytowane 18 Lutego 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) zaj.... wyglądają i cena spoko :grin: jacek musiałeś wziąć ostatki ^_^ co do płynu możesz wypróbować http://www.angela.pl/p5891,thermochill-ec-...een-1000ml.html sam go łyknę na próbę Edytowane 18 Lutego 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Zaraz po niego jadę :) Edytowane 18 Lutego 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Mógłbyś zrobić więcej zdjęć tych Enoztechów?? Wyglądaja jak Bitsy a są jednak sporo tańsze :] Też przymierzam się z kupnem złączek 10/16 ale płacenie 30+ zł za BP trochę mnie zniechęca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 no dałem ciała sam mogłem zabukować 1l bo kolorek podobno ciekawy nic poczekam michał ma zamówić jak łykniesz litra podziel się efektami hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 ahh ten zielony :) Zrob kilka fotek tych zlaczek, bo wygladaja calkiem fajnie :) i daj znac jak sie spisuja, bo cena kusząca, ale zeby nie bylo tak jak z feserami, ze Tygon z nich wypada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) @jacekcz Blady masz ten zielony. Może jakiś inny płyn?? @-=YoGi=- A Ty co masz do zielonego ?? :> PS zapraszam do mojego tematu w temacie o "zielonym" kolorze :] Edytowane 18 Lutego 2010 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 @jacekcz Blady masz ten zielony. Może jakiś inny płyn?? @-=YoGi=- A Ty co masz do zielonego ?? :> PS zapraszam do mojego tematu w temacie o "zielonym" kolorze :] Jacekcz pisal ze zmienia plyn :) a do zielonego mam tyle, ze mi sie podoba :) tylko taki bardziej jebitny dla oczu powinien byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 a do zielonego mam tyle, ze mi sie podoba :) tylko taki bardziej jebitny dla oczu powinien byc :DTaki jak u mnie ;] Ja mam Borygo + zielony barwnik UV i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) ahh ten zielony :) Zrob kilka fotek tych zlaczek, bo wygladaja calkiem fajnie :) i daj znac jak sie spisuja, bo cena kusząca, ale zeby nie bylo tak jak z feserami, ze Tygon z nich wypada... złączki tygona 9.5/15.9 trzymają bardzo mocno. nie ma szans na to aby wypadł. co do płynu......... niestety ale nie podoba mi się. znowu bladość.......... trzeba szukać czegoś innego. Zobaczymy jak będzie z brudzeniem węży. Angela ma mieć niedługo dostawę nowych płynów. Zdjęcia porobię. na razie mam wszystko w rozsypce. Edytowane 19 Lutego 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 trzeba szukać czegoś innego dostałem próbki barwników Mayhems Dye http://www.wcdyes.com/ ogarnę czas w weekend to przetestuje bo kolorek zielony pod uv na prawdę wygląda kosmicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...