-=YoGi=- Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Rzeczywiście ładny ten płyn :) taki... wisienkowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) żartujesz sobie................. to jest i7 dla przypomnienia. 75 to nie jest dużo. na temp ma wpływ wiele czynników więc nie ma co się sugerować, że ktoś ma tyle a inny ma mniej. Nie wypowiadał bym się na ten temat gdyby nie to że też mam i7 ;] Poprostu moim zdaniem coś jest nie tak. U mnie w układzie jest gtx295 i7@4ghz i chipset a tempy na procu mam o 20 stopni mniejsze , może powietrze w chłodnicach masz ? Nie krytykuje , porostu jestem ciekawy. Edytowane 6 Lipca 2010 przez 0M3N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 powiesz mi, że masz pod linxem 55C pod obciążeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 jest tyle zmiennych (temp. otoczenia, batch CPU itp. ..)że porównywanie mija się z celem 55-60c przy 4GHz z HT => mało prawdopodobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 bardzo dużo zależy od pokoju i umieszczenia kompa bo np mój PC jest wciśnięty w kącie i troche się dusi. Mam też 70-75* tyle że na jednym TC 3x120 i wpiętą grafą 285gtx + cała evga classified Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Mój i7 w LinX robi ok. 80 stopni przy 1.325v. Zgodzę się, że 50 kilka stopni jest niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 potestuję tempy w weekend. W wrocku ma być ponad 30C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 jest tyle zmiennych (temp. otoczenia, batch CPU itp. ..)że porównywanie mija się z celem 55-60c przy 4GHz z HT => mało prawdopodobne ale nie niemożliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) przy 200-230W ? na samym CPU 0M3N wyraźnie określa (bez podania screenów itp.. dowodów) ze ma cuda wianki w Swoim układzie Nie podaje metodologii pomiarów, temp. otoczenia , itp. dość ot pzdr Edytowane 9 Lipca 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) poprosim na krwisto + obowiązkowo coś na GPU ;) obowiązkowo! już jest. Edytowane 14 Lipca 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Montuj, a nie się chwalisz!! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) spko, spoko :) musiałem trochę odpocząć po ciężkim dniu. Wąż GPU-CPU nie podoba mi się. Coś tutaj będę modził. Edytowane 14 Lipca 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Hmm. Ciekawe jak takie ladne zdjecia robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 45* na procka i będzie ładnie :) chyba, że zmienisz połączenie... gpu(90)-nb, nb-cpu, cpu- gdzies tam w prawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Z bloczkiem na NB mam problem ponieważ nie mieszczą się dwie złączki proste 10/16. musi być jedna 45*. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) to zrób gpu-nb(45) i tez będzie ładnie :) ewemtualnie, gpu(90)-nb(45) wtedy będzie w poziomie. Edytowane 14 Lipca 2010 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Dalbym 45 na GPU i lekko w prawo pokierowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) i to jest najlepszy pomysł. Tylko kto wykupił wszystkie ładne kątówki BP w Angeli? :angry: deko nie posprzątane :) kable wystają. Edytowane 15 Lipca 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Tylne wentyle wdmuciach!ą powietrze. Tak ma być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 tak, tak ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 A nie prościej poprostu skrócic trochę wynż gpu-cpu i wtedy nie będzie tego brzydkiego przegięcia w drugą stronę... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 masz rację. Wąż jest za długi. Pomyślę jednak nad 45* od BP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Tylko że jak wręcisz 45 w gpu to wąż do procka bedzie szedł prawie po lini prostej, co już chyba nie bedzie ładnie współgrało z łuczkiem cpu->nb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 ta płyta i ogółem cały układ aż się prosi o multigpu :) zielony fajniejszy :) choć i tak zacnie to teraz wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 jacekcz twoje WC jest śliczne ;) Masz 980X, bo coś mi się zdaje ze masz, jak się kręci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Tylko kto wykupił wszystkie ładne kątówki BP w Angeli? :angry:To nie ja :lol2: Zestaw jak zwykle pierwsza klasa :wink2: Edytowane 19 Lipca 2010 przez Screamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Jacku, jakie masz poszczególne temperaturki w tym układzie z zwodowaną kartą ? Przesiadłeś się też z UD7 na RE III ? pozdrawiam, Edytowane 20 Lipca 2010 przez Payti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) temp muszę sprawdzić. ostatnio trochę brak czasu :) Ud7 dalej mam w drugim kompie. Świetna płyta co tutaj dużo mówić. W tempach może takie coś pomoże? :ph34r: Edytowane 21 Lipca 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 O ciekawa Pasta. Jaką ma konsystencję i skład? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 konsystencja podobna do OCZ FREEZE. łatwo się nakłada przy użyciu dołączonej łopatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...