rafiki20 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jakieś zmiany w tempach po zmianie pasty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jacekcz nie miales problemu z zalozeniem prostej zlaczki na EK od Grafy? U mnie nie wchodzi bo zawadza o PCB karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Był problem ale udało się wkręcić. Pasta gelid ma podobną wydajność do OCZ freeze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 pomysł z 45* niestety ale się nie sprawdził. Wzglądało to fatalnie. Sklończyło się na poprawieniu długości węża. Doszła 45* GPU-RAD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Daj zdjecie z bo o nie widac calego wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Moim zdaniem jakbys zmienil zlaczki na gpu, czyli poprostu przestawil je po przekatnej - wteby mozna by bylo zrobic ladny luk cpu - gpu oraz gpu - piwnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) próbowałem. nie ma szans na dobry efekt. Zostaje jak jest. kosz na dyski - OUT! :) Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 próbowałem. nie ma szans na dobry efekt. Zostaje jak jest. Ze zdjec widze ze jest szansa zrobic fajny luk ... na pewno lepszy niz ten co teraz masz ;) Jak chcesz dac 45 od bp na gpu i puscic na cpu - to bedzie brzydko wygladalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 W miejsce koszyka: Scythe Bay Rafter 3.5'' a u dołu Noiseblocker PL2 Zamiast 4-ech dysków jeden konkretny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ale paskuda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Hyh, chciałbym mieć taką paskudę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mam paskudę tylko że mocowanie węża na gwint - można sobie dowolną złączkę wkręcić np. na wlocie pompy Hi-flowa 90 stopni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 próbny rozruch. jeszcze bałagan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 A nie możesz postawić brzydala pod rezem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Wlotem do góry nie zmieści się. Chyba, że bez złączek - tylko łącznik. planuję postawić tak jak teeraz stoi ale pod rezem. Muszę jednak kupić złączki 90* albo jakieś łączniki. musze jeszcze pomyśleć. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeśli wlotem do góry to adapter obrotowy da radę,chociaż rez duży i trzeba by zmierzyć czy miejsca wystarczy Bitspower adapter obrotowy G1/4" na G1/4" Silver Shining BP-RG no i dupkę od BP do pompki zakupić :wink: W sumie obecne rozwiązanie bardzo mi się podoba,łuki węży w układzie spójnie się prezentują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) dzisiejsza odsłona :) Wersja robocza. Zaślepki, kabelki i takie tam :) Edytowane 5 Września 2010 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Wjechal eos 500D i juz zdjecie fpyte ;) Ukladzik wyglada coraz ladniej - wielkie gratki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 500-kę mam od dawna. Doszło za to szkiełko Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC Macro :) i tutaj jest porpawa jakości :) W aktualnej rewizji WC jest mieszanka złączek Enzotech i BP. W sumie nie gryzą się..........wg mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Te zdjecia pozostawiaja jeszcze troche do zyczenia. Nie wiem czy to wina duzej kompresji, ale wygladaja na bardzo mocno zaszumione (to zdjecie pompki szczegolnie), wczesniejsze strasznie przeswietlone. Wiem ze to nie konkurs fotograficzny, ale od tego jest forum zeby sobie pomagac. Na jakich ustawieniach robisz te zdjecia? (iso?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Układ zmysłowy, zdjęcia też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chaos`theory Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Te zdjecia pozostawiaja jeszcze troche do zyczenia. Nie wiem czy to wina duzej kompresji, ale wygladaja na bardzo mocno zaszumione (to zdjecie pompki szczegolnie), wczesniejsze strasznie przeswietlone. Wiem ze to nie konkurs fotograficzny, ale od tego jest forum zeby sobie pomagac. Na jakich ustawieniach robisz te zdjecia? (iso?) Chciałem tylko zauważyć, że tak jest dużo lepiej niż wystawiać maksymalnie zbajerowane zdjęcia w PS'ie, z filtrami, cyfrową głębią, wszelkimi innymi bajerami, a potem się okazuje, że układ na zdjęciu wygląda 1012313213x lepiej niż w rzeczywistości i zaczynają się pytanie "OMG OMG CO TO ZA PŁYN? BOSKI KOLOR" itd, gdzie wszystko jest zasługą PS'a. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Tez nie jestem fanem przesadnej obrobki zdjec, mam na mysli ostre, dobrze doswietlone zdjecia, bez szumow. Edytowane 4 Września 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Dobrze jak uklad jest odpowiednio zaprezentowany wiec PP jest zawsze mile widziany - ale oczywiscie z umiarem =] @Jacek Bardzo fajny ukladzik ;] w nastepny weekend tez uderzam w czerwien =] Edytowane 4 Września 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zdjęciom do ideału na pewno sporo brakuje. Niektóre robione na szybko telefonem - np. post #187 PS nie używam. ISO zwykle 200-800 a czasami 1600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 A dlaczego tak wysoko? Robisz zdjecia z reki? Brak statywu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 statyw mam. Czasami używam. Te wżej akurat robione z ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Jakie kolejne mody szykujesz Jacku w projekcie ? Jesli mozna wiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 pomysłów jest masa. Gorzej trochę z czasem. Zatkać dziurawą podłogę, coś na bok dla schowania okropnie wyglądających dziur w zatoakch 5,25. inny układ węży. A może................? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Skusiłeś się na próbę z rezem i pompką po lewej stronie obudowy czy temat porzucony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...