jacool Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 To była przymiarka do drugiego loopa. Póki co pomysł upadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Z r3e rozstałem się. bez żalu z mojej strony :) Wręcz przeciwnie. Także w układzie jeden blok mniej. Witamy p67a-UD5 i bloczek EK na CPU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 gites malines :) teraz 2-gi loop na sandy mija się z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Karta Ci sie wygiela , uwazaj bo ja mialem tak samo i usmazylem pamieci na karcie bo blok nie dochodzil dobrze.Na sledziu od strony Mobo musisz lekko pchnac karte w dol. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Jaki jest płyn w układzie? Wygląda to naprawdę fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) up ThermoChill EC-6 Red Zmieniałem ostatnio bloczek i o dziwno w środku czysto. brak syfu. Płyn jest bardzo dobry. Edytowane 5 Lutego 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 płyn świetnie zgrywa się z gigabyte. Piekny układ ;) Dolny Holder Reza cos Ci wisi i dolej płynu do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 słuszne uwagi..... ważne, że komp działa po rozbiórce. teraz przyjdzie czas na drobiazgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Tez mam ten sam plyn i bez photoshopa wyglada zupelnie inaczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Zdjęcie nie było obrabiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) kurcze to dlaczego ja mam duzo jasniejszy kolor, zupelnie inny odcien i nie jestem z tego powodu zadowolony.Chyba ,ze w moim wezu tak paskudnei wyglada. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Tego to ja nie wiem. Płyn jest ciemny. nie rozcieńczałem. A jakie masz węże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Masterkleer'a, zwykle przezroczyste.Moj plyn jest definitywnie jasniejszy.Kupilem 2 butle i kazda taka sama. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 ja też ostatnio kupowałem i jest ciemny. kupowałem w ANGEL-i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Mysle że Tygony robią 50% tego jak odbieramy kolor. Większość węży jest lekko mleczna lub ma niebieską poświate. Ja próbowałem ClearFlex (lekko mleczne) a teraz kupiłem XSPC ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie. Tygony jako nieliczne sa super przeźroczyste. Poza tym różnice w podświetleniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 tygon - owszem, bardzo dobre węże. Spójrz jednak na rez. Ten kolor jest naprawdę ciemny. popatrzcie na wcześneijsze foty z kolorem czerwonym. Wszystkie są bez obróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Najs :) chociaż i tak brakuje mi zwodowanej płyty :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Na wyglądzie straciło ale na wydajności i temperaturach zyskało. Z 11 wentyli (2x92 + 9x120) zostało 1x92 + 5x120. reszta wyłączona. Wszystko ledwo ciepłe. to mi się podoba. Wiem, że tego nie widać na zdjęciach :) Edytowane 6 Lutego 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Bardzo mi się podoba Twój projekt :) MA to coś w sobie :) a co do węży Masterkleer'a muszę dopisać się że są beznadziejne.łatwo się zaginają i są takie mleczne :/ nie oddają koloru cieczy, bleee W przyszłości będę musiał przeskoczyć na te Tygony czy jak je tam zwiecie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Masterkleer testowałem. Niestety ale nie spełniły moich oczkiwań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Wg mnie masterklechy jak na cenę są naprawdę niezłe a z tygonami nie ma ich co porównywać... Co do układu to pomimo jakości użytych klocków jest dość prosty możnaby go trochę wzbogacić np bloczkiem na ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Niestety, Sandy bridge spowodowało, że sensowność chłodzenia płyty, mofów jest mocno dyskusyjna - przy temperaturach jakie te elementy osiągają. Natomiast chłodzenie wodą RAM-u IMO od zawsze było mocno dyskusyjne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 (edytowane) dla mnie to już przeszłość ale niech będzie. www.swiftech.com pic nr3 :) Edytowane 5 Marca 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 No proszę proszę :D hehe Screamer i jacekcz na stronie głównej Swifa :P Gratz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sandy Bridge już był kręcony? Coś się zmieniło w obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kolego a skąd Ty masz taką ładną siateczkę (mesh) na wentylatorkach u góry ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Od.. Silverstone'a? To jest w standardzie tej obudowy. Swoją drogą ta buda wygląda duuużo lepiej jeżeli wymieni się kilka elementów w stylu murdermoda, tylny panel (nawet czysty), bez tej brzydkiej kratki i bezużytecznych wentyli 92mm, top na szybę, jakaś ładna powierzchnia rozdzielająca piwnicę od części z płytą, i najlepiej coś na front, bo zaślepki w tym modelu wyglądają jakby były od innego modelu.. :) słabo pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Sandy Bridge już był kręcony? Coś się zmieniło w obudowie? A kręcony, ktręcony :) do codziennej pracy tyle: max tyle: W środku zmieniła siepłyta główna. Aktualnie UD7-B3 :) Ogólnie jeszcze bałagan. Zrobić z tą obudową oczywiście można wiele. U mnie jednak póki co kiepsko z czasem i chęciami. Wentyle 92 nie są wcale bezużyteczne. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 troszku się zmieniło. Czekam na wodne ubranko dla GTX-a :) Na RX480 na razie wentyli brak. niebieskie NB zdjałem bo mnie denerwowały kolorystycznie. jak będzie trzeba to UCTB czekają na montaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie myślałeś o lekkim podniesieniu tej chłodnicy? murdermod style, tak 2-3cm w górę i idealnie wypełnia piwnicę. Ofc to nic nie daje, tylko walor estetyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...