jacool Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Przy szklanych nie byłoby też problemu z zarysowaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Chciałbym zaznaczyc, ze EKWB DCP 4,0 ze zintegrowanym rezerwuarkiem nie ma tego rodzaju problemow, a mam ja kilka lat. Ma gwint od wewnątrz z dwóch stron, ale to krótka rura jest. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 chyba wysłuchali użytkowników: http://www.techpowerup.com/188851/ek-introduces-new-xylem-d5-ddc-powered-water-pump-units.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 AC Aqualis wymiata ale wersje PRO i XT to już słoiki. Sam mam w pudle jeszcze wersję PRO i jestem przestraszony jak to wejdzie do TJ07, kwestia ogarnięcia całości łącznie z kablami ale zobaczymy. BTW. wie ktoś gdzie jest jakaś przyjazna firma z CNC w Szczecinie? Oraz w czym i jak ogarnąć projekt cięcia TJ07? @Jacku piękny układ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No tak, tylko bardzo mnie zastanawia, czemu w instrukcji D5/DDC jest napisane jak wół nie montowac do góry nogami, a jakoś dual pump res ma obie pompki właśnie do góry nogami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierrekubica Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No tak, tylko bardzo mnie zastanawia, czemu w instrukcji D5/DDC jest napisane jak wół nie montowac do góry nogami, a jakoś dual pump res ma obie pompki właśnie do góry nogami. Dual pump res ma pompy na dole a to co widziałeś to pewnie podejście na dwa rezerwłary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Aż taki ślepy to nie jestem: http://www.ekwb.com/shop/reservoirs-and-acc/res-pump-combo/ek-ddc/ek-bay-res-dual-ddc-3-2-pwm-serial-pump.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierrekubica Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No tak zwracam honor miałem na myśli ten http://www.ekwb.com/shop/pumps-and-accessories/pump-tops/ek-d5-dual-top-2-loops-black-acetal.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ale to nie jest rez ale top do 2x mcp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) upgrade: Zmiana płyty na X79-DELUXE. kolorystycznie niezbyt ale możliwościami rekompensuje Edytowane 30 Grudnia 2013 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jacku zwodujesz mobo i złotko zniknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worms1414 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Hehe.jacekcz, nie masz problemów z pompka w tym topie, bo moja dziwne dźwięki wydaje przy prędkości powyżej 3,5?Raz jest lepiej raz gorzej, wywaliłem logo EK z tuby , troszkę się poprawiło, ale żebym w nocy wytrzymał przy tych dźwiękach to raczej mało prawdopodobne, jakieś dziwne trzaski, jakby wibracje. Rozbierałem nic tam nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hehe. jacekcz, nie masz problemów z pompka w tym topie, bo moja dziwne dźwięki wydaje przy prędkości powyżej 3,5? Nie ma problemów. Wszystko działa jak trzeba. Pompka leży na gąbce i jest totalna cisza. Generalnie ten TOPO-REZ to bardzo dobra konstrukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worms1414 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Też mi się bardzo podoba, fajna sprawa, tylko nie wiem czy nie wziąłem za dużego reza 140, chyba 100 by mi starczyła, rez raczej nie ma na nic wpływu.U mnie jest zamocowane do płaskownika, żadnych wytłumień dodatkowych nie zastosowałem, doda się jakieś gumki, jak będę kranik zakładał.Ale sam hałas z tego nie wynika, raczej to jakieś wibracje już we wnętrzu topa i kontaktu z nim pompką w czasie obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...