jacool Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Ostatnia fotka wyszla swietnie :) Zapodaj potem jakie temy masz teraz na procu....a jakie to wentyle masz na TC? chłodnica to XSPC RX480. Wentyle Silverstone - te, które dostałem z obudową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Jedyne co bym zmienił to te świecące na biało wentylatory na zielone 120mm ;) Ogólnie bardzo fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 @jacekcz i jak temperatury wzgledem 120.3? jest jakas roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) nie mam pojęcia. PA120.3 nigdy nie miałem więc trudno mi się odnieść. Na dniach porobię jakieś testy OC i zamieszczę wyniki. Sami ocenicie. Przy okazji ... Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 bardzo pozytywnie choc deko klorowo :) more foto pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mnie sie podoba, bomba.Kupilem sobie wlasnei taki sam wentylek jak ty masz na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) bardzo pozytywnie choc deko klorowo :) more foto pliz no cóż .... nie wszystkie światełka na MB da się wyłączyć :) Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) no cóż .... nie wszystkie światełka na MB da się wyłączyć :)Wąskie paski czarnej taśmy izolacyjnej Ci pomogą. :wink: Oczojebną MSI tak potraktowałem, wyglądało świetnie i nie zostawiło śladów na mobo. Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) baaardzo dobry pomysł :) Już pozaklejane :) Niedługo zamieszczę fotki. Czas na testy temperatur i OC. Zacznijmy od ustawień default. Temperatury jak poniżej. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Fajny układzik. A już się bałem że sam będę miał zielony kolorek w swoim układzie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Bardzo fajny ukladzik :) Podoba mi sie, w szczegolnosci zielen. Wąskie paski czarnej taśmy izolacyjnej Ci pomogą. :wink: Oczojebną MSI tak potraktowałem, wyglądało świetnie i nie zostawiło śladów na mobo. Z czarna tasma trzeba uwazac i to zrobic umiejetnie, bo inaczej w dzien brzydacznie wyglada. Fajny układzik. A już się bałem że sam będę miał zielony kolorek w swoim układzie:] No co ty!!!!111one zielen roxuje rulezem :lol: Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bardzo fajny ukladzik :) Podoba mi sie, w szczegolnosci zielen. No co ty!!!!111one zielen roxuje rulezem :lol: W dobie jakiejś manii na niebieski (ciągle to samo) i czerwień (chyba się ktoś za duzo horrów naoglądał albo nie wiem czego) zielony odchodzi w niełaskę. A już wogóle zieloni z dfi to rzadkość. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad03 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 baaardzo dobry pomysł :) Już pozaklejane :) Niedługo zamieszczę fotki. Czas na testy temperatur i OC. Zacznijmy od ustawień default. Temperatury jak poniżej. Troche za wysokie te temperatury jak na standartowe ustawienia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Teraz widac jakie to i7 grzalki sa :P Dobrze , ze sie na to nie zdecydowalem, czekam na 32 nm. Jacekcz - ja mam na cpu 41 st C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) @konrad03 A jakie masz u siebie? CD testów. Vcore def. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad03 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) U mnie wygląda to tak. Planuje dodanie drugiej karty do SLI i zrobienie osobnego układu dla kart (chłdnica poza budą). Może temp. troche spadnie jak karta graficzna nie będzie podgrzewać wody. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez konrad03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Teraz widac jakie to i7 grzalki sa :P Dobrze , ze sie na to nie zdecydowalem, czekam na 32 nm. Jacekcz - ja mam na cpu 41 st C :P No właśnie ale jednak wc by Jacek --> SUPER :wink: sam zastanawiam się nad przesiadką z C2D takie jak w sigu na Q9550 bo mam troszkę funduszy a jeszcze coś wpadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ładnie sie prezentuje ;) Jaki to płyn? Bo raczej nie feser acid green Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad03 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Odnośnie układu - bardzo ładny - ekstraklasa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Ładnie sie prezentuje ;) Jaki to płyn? Bo raczej nie feser acid green Nie jest to feser. Ja eksperymentuję. Płyn to delikatna zieleń - Coollaboratory Liquid Coolant Pro UV @konrad03 tempy super :) ja już niewiele mogę zrobić z moją sztuką. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) zejdz z Vcore na 1,00 vol. a CPU daj na ok. 3.0-3,2GHz w stresie będziesz miał jakieś 50-55C :) Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) W ogóle się taką temp. nie przejmuję. Koło 80C też jest w porządku. Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 co tu gadać --> pierwsza 5-tka w PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 na chłodnicy są wentylatory z ledami? jeśli nie to zatłukę! marnować taki potencjał budy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 na chłodnicy są wentylatory z ledami? jeśli nie to zatłukę! marnować taki potencjał budy...Nie wszystkim wieś się podoba... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Coraz bardziej podoba mi się układzik , z każdym update'm widać postęp. Tak trzymaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Wziałem się ostatnio za ostrzejsze OC i trochę mnie zaniepokoiły wysokie temperatury dla CPU. Kilkakrotne przemocowanie bloku na CPU nic nie dało. Oto GTZ w środku po 10-ciu miesiącach użytkowania. Wyczyszczone i zalane. Już na starcie jest lepiej 8-10C. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Oj to widze, ze niedlugo (czyt jutro) zagladne do swojego GTZta bo to niezbyt mila niespodzianka.....ukladzik bardzo ladny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Fajnie wygląda zestawienie zielonego z żółtawym oświetleniem z 2 pierwszych fotek z pierwszego postu, może jako oświetle sobie zainstaluj starą żarówkę 30 watową :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Wystarczy podświetlić żółtą katodą i płyn robi się żółty :) Fajny efekt. 1.Na wściekłe wyjce :) 2)Wentylek Tacens zamiast Xthermal. Sam nie wiem ................ :) Edytowane 10 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...