Skocz do zawartości
Younior

sirius.pl - procek

Rekomendowane odpowiedzi

wiem ze to pewnie glupie pytanie, ale nigdy nie kupowal nic na wysylke w sklepach tego typu, moje pytanie jest takie, czy jak zamowie u nich

"AMD Athlon XP 1700+ FSB266 0.13 AXDA1700DLT3C 298 zł " tego procka to go dostane na 100%. Pewnie odpowiedz jest oczywista ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze to pewnie glupie pytanie, ale nigdy nie kupowal nic na wysylke w sklepach tego typu, moje pytanie jest takie, czy jak zamowie u nich

"AMD Athlon XP 1700+ FSB266 0.13 AXDA1700DLT3C  298 zł " tego procka to go dostane na 100%. Pewnie odpowiedz jest oczywista ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie:)

Jak ja kupowałem XP1700+ to w zamówieniu napisałem jaką serię chcę - w odpowiedzi dostałem pełen numer seryjny - pasowało to potwierdziłem i mam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaheh... w sirius.pl to można powiedzieć że ja już stałym klyientem jestem Dołączona grafikahehehe... kupiłem już u nich pł.główną, proca, pamięć, grafę, zasilkę Dołączona grafikaheh... ogólnie to się jeszcze nie zawiodłem i polecam sirius.pl a co do tego proca co ty pishesh to mi napisali że telefonicznie można się dogadać, oni zadzwonią z potwierdzeniem serii więc full wypas Dołączona grafika shkoda że takich sklepów nie ma w moim mieście pod ręką to nie trzeba by było za wysyłkę płacić Dołączona grafikahehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja takze polecam Sirius.Pl, nie maja najnizszych cen ale oferuja bardzo szybka obsluge.

Kupilem tam kilka rzeczy i jeszcze sie na nich nie zawiodlem, teraz oddalem do nich mojego 8RDA+ i zobaczymy co z tego wyniknie, plyta poszla do producenta i czekam...

Moze sie uda wymienic na Abita...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za to mam zupełnie inny stosunek do sirius.pl.Składałem u nich w sumie 3 zamówienia, za pierwszym razem była to klawiatura i było ok następnie zamówłem obudowe i tu zaczeły się problemy. Razem z obudową miałem dostać dwa wentylatory ale obudowa była pusta , pisałem do nich e-maile ze skargą co tydzień drzez dwa miesiące a oni ciągle to samo doślemy jak producent dostarczy sprzęt.Dzisiaj mija już pięć misięcy a odpowiedzi rzadnych.Z obudową to był mały problem najgorzej było jak zamówiłem procka.Zamawiałem athlona 1700+, dostałem nawet tą serie o którą prosiłem tyle że procek był już uszkodzony tylko nie wiem w jaki sposób .Procka odesłałem z reklamacją a oni powiedzieli że to moja wina i nie uwzględnią reklamacji a ja proca miałem w domy 2 godziny.W ten sposób kase wydałem i zostałem z niczym. Po tych zdarzeniach jakie mi się przytrafiły szczerze nie polecam sklepu sirius.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia, Sirius fajny jest :wink:

Po 3 tygodniach czekania na zasilacz Enermaxa olalem temat, wycofalem zamowienie i dwa dni pozniej kurier przywiozl mi Anteca z Komputronika :P

Po pierwszym tygodniu pan w Siriusie przepraszal mnie ze... uwaga... gdzies im w kraju zaginela dostawa zasilaczy Dołączona grafika

Zapewnil mnie, ze w ciagu tygodnia zasilacz bedzie u mnie w domu, nawet dal mi discount (z 395 zl zszedl na 360zl). No wiec ucieszony czekalem. Ale qrfa ile mozna czekac? :evil:

W koncu po 3 tygodniach zadzwonilem i powiedzialem ze anuluje zamowienie. Pan oczywiscie bardzo mnie przepraszal, powiedzial ze najpozniej w piatek (to byla sroda) dostawa tych Enermaxow do nich dotrze i zeby wynagrodzic mi to dlugie oczekiwanie zejdzie z cena zasilki na 300 zl (sic!).

Tym razem nie uwierzylem w kit :P

Nie sadze, zebym szybko cos u nich zamowil :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w moim wypadku bylo tak , zamowilem plyta glowna o godzinie 10 rano i w informacjach dodatkowych poprosilem aby zostala wyslana jeszcze dzis , poniewaz bardzo mi zalezy na czasie i uwaga nastepnego dnia od zamowienia kurier byl juz pod moimi dzwiami , szczeze POLECAM !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...