Younior Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 wiem ze to pewnie glupie pytanie, ale nigdy nie kupowal nic na wysylke w sklepach tego typu, moje pytanie jest takie, czy jak zamowie u nich "AMD Athlon XP 1700+ FSB266 0.13 AXDA1700DLT3C 298 zł " tego procka to go dostane na 100%. Pewnie odpowiedz jest oczywista ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zamawialem w siriusie moja plytka glowna i dostalem to co chcialem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 masz pewne ze dostaniesz to co chcesz. Kupilem w tym sklepie juz 5 kompow i jednym felerem jak dotad byla zrabana mysza. A tak poza tym znam ich dobrze,wiec masz pewne ze bedzie cool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 wiem ze to pewnie glupie pytanie, ale nigdy nie kupowal nic na wysylke w sklepach tego typu, moje pytanie jest takie, czy jak zamowie u nich "AMD Athlon XP 1700+ FSB266 0.13 AXDA1700DLT3C 298 zł " tego procka to go dostane na 100%. Pewnie odpowiedz jest oczywista ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie:) Jak ja kupowałem XP1700+ to w zamówieniu napisałem jaką serię chcę - w odpowiedzi dostałem pełen numer seryjny - pasowało to potwierdziłem i mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 W siriusie droogo to juz allegro sa DLT3C troszke taniej niz za 298zl. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja juz kupowalem zasilacz no i super .Kurier pod chate mi przyjechal po 3 dniach od zamowienia .Oglunie to mozesz zamawiac przynajmniej na poczte nie trza leciec :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zamowionko poszlo, niedlugo powinienem dostac. Potem dokupie reszte... tzn za miecha albo wiecej jak 9800pro stanieja:) dzieki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 heh... w sirius.pl to można powiedzieć że ja już stałym klyientem jestem hehehe... kupiłem już u nich pł.główną, proca, pamięć, grafę, zasilkę heh... ogólnie to się jeszcze nie zawiodłem i polecam sirius.pl a co do tego proca co ty pishesh to mi napisali że telefonicznie można się dogadać, oni zadzwonią z potwierdzeniem serii więc full wypas shkoda że takich sklepów nie ma w moim mieście pod ręką to nie trzeba by było za wysyłkę płacić hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja takze polecam Sirius.Pl, nie maja najnizszych cen ale oferuja bardzo szybka obsluge. Kupilem tam kilka rzeczy i jeszcze sie na nich nie zawiodlem, teraz oddalem do nich mojego 8RDA+ i zobaczymy co z tego wyniknie, plyta poszla do producenta i czekam... Moze sie uda wymienic na Abita... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tak wogole to oni nie maja filii w wawie, czy ja widocznie nie doczytalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja w sobotę zamówiłem dokładnie ten sam procesor.Pewnie jutro mi przyjdzie to dam znać :wink: Ale nie bój się,w razie czego możesz odesłać jeśli przesyłka jest walnięta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja za to mam zupełnie inny stosunek do sirius.pl.Składałem u nich w sumie 3 zamówienia, za pierwszym razem była to klawiatura i było ok następnie zamówłem obudowe i tu zaczeły się problemy. Razem z obudową miałem dostać dwa wentylatory ale obudowa była pusta , pisałem do nich e-maile ze skargą co tydzień drzez dwa miesiące a oni ciągle to samo doślemy jak producent dostarczy sprzęt.Dzisiaj mija już pięć misięcy a odpowiedzi rzadnych.Z obudową to był mały problem najgorzej było jak zamówiłem procka.Zamawiałem athlona 1700+, dostałem nawet tą serie o którą prosiłem tyle że procek był już uszkodzony tylko nie wiem w jaki sposób .Procka odesłałem z reklamacją a oni powiedzieli że to moja wina i nie uwzględnią reklamacji a ja proca miałem w domy 2 godziny.W ten sposób kase wydałem i zostałem z niczym. Po tych zdarzeniach jakie mi się przytrafiły szczerze nie polecam sklepu sirius.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ja kupowalem modecoma 350watt i przesylka dostarczona do domu po 2 dniach od zamowienia!! :D :D starannnie opakowana itp. POLECAM sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja proca kupowałęm w sklepie tweak.pl .Dogadałem sie zę chcę tą serie i koniec.Ale nie było, więc podano mi jakie są serie i mogłem wybierać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Tia, Sirius fajny jest :wink: Po 3 tygodniach czekania na zasilacz Enermaxa olalem temat, wycofalem zamowienie i dwa dni pozniej kurier przywiozl mi Anteca z Komputronika :P Po pierwszym tygodniu pan w Siriusie przepraszal mnie ze... uwaga... gdzies im w kraju zaginela dostawa zasilaczy Zapewnil mnie, ze w ciagu tygodnia zasilacz bedzie u mnie w domu, nawet dal mi discount (z 395 zl zszedl na 360zl). No wiec ucieszony czekalem. Ale qrfa ile mozna czekac? :evil: W koncu po 3 tygodniach zadzwonilem i powiedzialem ze anuluje zamowienie. Pan oczywiscie bardzo mnie przepraszal, powiedzial ze najpozniej w piatek (to byla sroda) dostawa tych Enermaxow do nich dotrze i zeby wynagrodzic mi to dlugie oczekiwanie zejdzie z cena zasilki na 300 zl (sic!). Tym razem nie uwierzylem w kit :P Nie sadze, zebym szybko cos u nich zamowil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 w moim wypadku bylo tak , zamowilem plyta glowna o godzinie 10 rano i w informacjach dodatkowych poprosilem aby zostala wyslana jeszcze dzis , poniewaz bardzo mi zalezy na czasie i uwaga nastepnego dnia od zamowienia kurier byl juz pod moimi dzwiami , szczeze POLECAM ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...