saper009 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Witam, chcialbym podlaczyc mojego lapka do tv. Laptop to Asus M50VC a telewizor to LG full HD nie pamietam ile cali;P badz co badz i w lapku i na tv mam wejscie hdmi i chcialbym to wykorzystac bo niestety nie posiadam sprzetu do odtwarzania filmow na tv :P jaki kabel bysci mi doradzili hdmi-hdmi w dosyc niskiej cenie? aha i ten kabel wysyla od razu obraz i dzwiek podobno? czy jeszcze jakis kabel do dzwieku by musial byc? z gory dziekuje za odpowiedz:) + dla chetnych :D Edytowane 2 Maja 2009 przez saper009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 kup dobry i niedrogi kabel hdmi. Max za 50zł podłącz lapka i tv tym kabelkiem. W ustawieniach dzwięków zmień na spdif wtedy bedziesz miał dźwięk po hdmi. do tego polecam kodeki cccp + otwarzacze (allplayer, kmplayer) Poszukaj próbek HD w sieci i ciesz się z dobrej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 a nie wystarczy taki ?? bo podobno to nie ma roznicy jaki kabel :P a 50 pln na sam kabel to troszke mi szkoda :D no i nie musi byc on jakis dlugi wystarcza gdzies 2-3m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Im lepszy kabel(ekranowanie i itp.) tym większe prawdopodobieństwo, że otrzymasz idealny obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 to na co patrzec przy wyborze takiego klabla? :P bo jesli chodzi mi o cene to jak najtaniej sie da;P ale zeby tez znowu nie byl jakiejs najgorszej jakosci wystarczy srednia :D wiec na co patrzec przy wyborze takiego kabla? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Kabel HDMI kup najtańszy. Co wy piszecie? Nie ma żadnej różnicy w jakości obrazu czy kupisz kabel za 20zł czy za 120zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 hehe to sam juz nie wiem jak to jest :D kupie jakis najtanszy i jak bedzie sie dobrze sprawdzal to zostanie a jak bedzie lipa to kupie drozszy :D badz co badz dziekuje za odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek190 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Kupuj najtanszy. Co wy tu za glupty piszecie, sam mam najtanszy i dziala idealnie. Przeciez jet to sygnal cyfrowy i tak go nic nie zakluci, obraz bedzie albo nie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper009 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 okej dzieki bardzo za odpowiedzi :) temat do zamkniecia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...