kubrban93 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Witam!! Kilka miesięcy temu kupiłem z drugiej ręki radeona x1950 pro firmy power color. Kupiłem ja za śmieszne pieniądze. Poprzedni właściciel mówił że wentylator głośno chodzi. Po otrzymaniu grafiki odczepiłem wentylator i wyczyściłem go. Wlałem do niego troszkę WD-40. Poskutkowało ale nie na długo:( Wentylator znowu głosno chodzi a ponowne wlanie do niego WD-40 nic nie daje. Lepjej to samemu naprawić czy na gwarancję wysłać czy odrazu passywne wrzucić. Dziękuje i Podzrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Masz możliwość zamontowania innego wentylatora na np. opaskach zaciskowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Coś może bym wykombinował. Ale jaki 80 czy 120? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Najlepiej 120 tam wrzucić , 80 są trochę głośne . A co do gwarancji , nie wiem czy obejmuje ona wymianę wentylatora . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Obojętnie. Tak żeby go schłodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 To chyba wrzucę tego 120. Ale gdyby wentylator przestał dziłac to gwarancja musi go objać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 To chyba wrzucę tego 120. Ale gdyby wentylator przestał dziłac to gwarancja musi go objać.Tylko zamontuj go tak aby owiewał sekcje zasilającą. Bez tego karta nie będzie działać poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubrban93 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Tylko zamontuj go tak aby owiewał sekcje zasilającą. Bez tego karta nie będzie działać poprawnie. Ok. Już szukam zapinki. Narazie wrzuce stary 80 potem pomyśle nad 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...