Dniowiec Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Witam, Raz na jakiś czas odpalam różnego rodzaju skanery aby utrzymać system w dobrej kondycji. Postanowiłem że sprawdzę działanie Combofix'a bo u znajomego całkiem ładnie wysprzątał komputer. Program okazał się nadgorliwy bo wykasował plik msconfig.exe sprawdzałem nie odpali się z "uruchom" I teraz nie wiem co o tym myśleć, CF znana marka i uznawana ale jak takie numery robi? dałem wyszukaj msconfig i znalazłem msconfig.exe.vir w folderze combofix'a. Przywrócić go? czy może plik jest czymś wzbogacony? Edytowane 2 Maja 2009 przez Dniowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Combofix kasuje msconfig, jezeli nie znajduje sie w: C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries\msconfig.exe Przywroc go i zgraj do podanego katalogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...