fenixon Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Witam, Problemy z moją obecną kartą sieciową (DWL-G520+) zmuszają mnie do zakupu nowej. Poszukuję karty wireless, którą będzie można łatwo skonfigurować pod linuksem (jądro 2.6.28) oraz ze sterownikami dla Windows 7. Słyszałem, że karty Atheros dobrze współpracują. Najlepiej, żeby cena oscylowała w granicach max. 150zł, a najlepiej trochę mniej ;-) Mój router to Dl-624+ (jeśli ma to jakieś znaczenie) Mógłby ktoś doradzić jakieś modele? Edytowane 3 Maja 2009 przez fenixon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soloviev Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Ja bym kupił ten model: http://www.allegro.pl/item623565361_tp_lin...taniej_034.html Mam dobre doświadczenia z produktami TP-Link, a ta karta jest właśnie oparta na Atherosie z Extended Range. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixon Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Dziekuje soloviev za rade :) Kupilem ta karte co doradziles. Smiga bez ZADNYCH problemow na Debianie, Windows XP i Windows 7. Wszedzie zostala automatycznie wykryta, nic nie trzeba bylo robic ;) Sygnal tez o wiele lepszy niz na DWL-G520+. Jeszcze raz dziekuje za rade. Edytowane 5 Maja 2009 przez fenixon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) dziala na win7 x64 czy tylko na x86 ? szukam czegos co pod na 64 bedzie dzialac jakies pomysly :> ? Edytowane 9 Maja 2009 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixon Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Trochę późno chyba na odpowiedź, ale masz tu katalog gdzie możesz poszukać czy dany model ma już sterowniki pod x64 lub x86: http://catalog.update.microsoft.com/v7/sit...ows+7+client%22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...