Teq12 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Witam. Mam pytanie za miesiąc konczy mi sie umowa z moja radiówką chciałbym zmienić sobie internet. Tylko nie wiem na jaki chodzi mi głownie o ping chce żeby było poniżej 30 mieszkam w okolicach warszawy dokładnie 24 km od wawy. Myślałem o internecie o ghnet lecz w róznych rejonach internet chodzi gorzej. Co my polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teq12 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Nikt nie ma internetu z niskim pingiem nikt nic nie podpowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Tu masz trochę przecinków: ,,,,,, - możesz powstawiać, coby ułatwić innym czytanie. Nawet na Neo możesz mieć niski ping. Najlepiej weź coś na kablu - oczywiście musisz mieć dobre parametry łącza (szum, tłumienie). Edytowane 4 Maja 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 sprawdż UPC. niski ping, pytanie tylko czy jest u Ciebie dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Oczywiście tylko nie DIALOG - wystrzegaj się tej firmy jeśli chcesz grać w sieci. Pingi są co najmniej złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...