tomekaa Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Gdzie można kupić diody. Jestem z warszawy więc może znacie jakieś sklepy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Troche sie spozniles bo kupil bys dzisiaj na Wolumenie ale na tygodniu to mozesz sie przejsc na WGE - warszawska gielda elektroniczna i tam bedziesz mniec do wyboru do koloru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Co tydzień na wolumenie jest giełda elektroniczna. W soboty od 14:00 a w niedziele od bladego świtu do 14:00. Jakbyś nie wiedział to okolice Huty (Żoliborz) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Gdzie można kupić diody. Jestem z warszawy więc może znacie jakieś sklepy? buahahahhahhahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D stary, rozbroiłeś mnie... :D :twisted: :twisted: :twisted: nie dość, że mieszkasz w Wawie to jeszcze nie wiesz gdzie diody można kupić :D buahahaha :D bez obrazy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Masz 2 najwazniejsze centra elektorniczne w Warszawie: 1. CGE (to chyba juz sie nie nazywa WGE tylko Centralna). Jest pod GUSem. Krzyzowka Al. Niepodleglosci i Lazienkowskiej. 2. Wolumen. Znajdz taka ulice na mapie. Obok niej jest gielda, wiec na pewno jej nie przeoczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...