mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ponieważ w wyszukiwarce nie znalazłem podobnego topica postanowiłem o to zapytać bo po prostu mnie to ciekawi i innych userów zapewne podobnie :twisted: ja na codzień jestem uczniem I klasy LO :cry: niestety, ale już za 2 latka na upragnione studia :P ponadto po szkole lubie gdzieś wyskoczyć z qmplami lub qmpelkami :wink: a tak to się jeszcze lubię obijać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Niezly wysyp tych topicow... Ja za rok bede uczniem I klasy LO.. mam nadzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja jestem uczniem 1 klasy technikum elektronicznego o specjalizacji systemy i sieci komputerowe, po lekcjach dorabiam jako akustyk albo realizator dźwięku jak kto woli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 co nie znaczy ze nie lubie sobie czasem na dupcie wyskoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jak sie nie umie obslugiwac wyszukiwarki to takie sa efekty tu masz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10814 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 grzesio: to moze wybaczmy mod:3d ze zamiescil ten topic bo tamten byl juz dawno wiec duzo sie moglo zmienic wiec proponowalbym abysmy napisali jeszcze raz. A skoro juz mowa o tym czym sie zajmujemy powiedzcie mi jak mozna zaczac prace jako informatyk?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 grzesio: to moze wybaczmy mod:3d ze zamiescil ten topic bo tamten byl juz dawno wiec duzo sie moglo zmienic wiec proponowalbym abysmy napisali jeszcze raz. A skoro juz mowa o tym czym sie zajmujemy powiedzcie mi jak mozna zaczac prace jako informatyk??Moze by zaczac od studiow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no tak ale jakich?? Bo na panstwowe nie startuje bo mam za slabe swiadectwo... wiec sie nie dostane... wolalbym jakies prywatne ale rzeby te prywatne mialy jakas renome a nie ze pozniej gdzies pojde i dowiem sie ze "a pan z xxx to dziekujemy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no tak ale jakich?? Bo na panstwowe nie startuje bo mam za slabe swiadectwo... wiec sie nie dostane... wolalbym jakies prywatne ale rzeby te prywatne mialy jakas renome a nie ze pozniej gdzies pojde i dowiem sie ze "a pan z xxx to dziekujemy"No to po frytkach :D Trzeba sie bylo wczesnie zorientowac :D Ale jestem mily dzisiaj, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Chodzę do 3 kl. Liceum, siedze dłuuuuuuuugo na kompie, a w przerwie spotykam się z moją Lady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 1 Klasa LO(informatyka), w wolnych chwilach obijam sie :), gram w kosza i spotykam sie z qmplami & qmpelkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hehe w.y.j.e.b.a.l.i mnie z informatyki i teraz tylko szkole muzyczna koncze - ale mam nadzieje zdac w czerwcu na pewien ciekawy kieruneczek (tj elektroniczne przetwarzanie informacji - takie dla leniow :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 2 kl gimnazjum eh te gofna trza pokonczyc a pozniej mysle ze LO profilm ang-informatyczny :lol: przy kompie duzo siedze ale tak to gram w wolnych chwilach w pilke i spotykam sie z dziewcynką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 upsss.... jakoś staro się poczułem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ... Wieczorowa informa na krakowskim AGH. Nie ma egzamów, tylko konkurs, o ile wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja chodze do 2 gimn i jeszcze niewiem co będe robił później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 siedze non stop przy kompie :D 2 razy w roku jezdze na egzaminy do poznania(LO eksternistyczne dla doroslych). ok. tydzien przed egzaminem sie ucze. a i czasem imprezuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no tak ale jakich?? Bo na panstwowe nie startuje bo mam za slabe swiadectwo... wiec sie nie dostane... wolalbym jakies prywatne ale rzeby te prywatne mialy jakas renome a nie ze pozniej gdzies pojde i dowiem sie ze "a pan z xxx to dziekujemy"No to po frytkach :D Trzeba sie bylo wczesnie zorientowac :D Ale jestem mily dzisiaj, co? xslimakx Jest dużo dobrych prywatnych wyższych uczelni, tylko trzeba mieć kupę kasy, żeby tam studiować. A również na państwowe dostaniesz sie spokojnie nawet z najgorszym świadectwem, bylebyś egzamin dobrze napisał - to tyczy sie lepszych kierunków. No chyba, że tych chcesz sie obijać i dlatego szukasz prywatnych - wtedy to jak napisałeś - "a pan z xxx to dziekujemy". grzesio Co ty okres masz dzisiaj - strasznie ludzi bluzgasz, ze mna włącznie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 4 lo ....teraz tylko matura i na studia ..karwa .zaczynam sie powoli corazbardziej bac o to wszytko i jeszcze te egzaminy na polibude zgroza ....... albo umcs w lublinie ...a jak sie nie uda (twu ) to ja nie wiem trzba bedzie zdac byle gdzie i sie przeniesc .bo o prywatnych to chyba moge zapomniec to juz kase trzeba miec a nie checi tylko ....co ja baran robilem przez ostatnie 4 lata zamiast sie uczyc ?? co ja teraz robei zamiast sie uczyd do matury ? ojoj czaro widze oj czarno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a ja 1 klasa lo, profil mat-inf-fiz (poje... jestem :P). eh to nie to co gimnazjum. siedziales i zbijales baki, na swiadectwie spox ocenki :D. a w wolncyh chwilach to kosz, jakis klub czy cus, kumple i kumpelki no i komp oczywiscie. potem to na studia. moze na agh ??? ehh marzenia :D. tylko cza sie zaczac uczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 qrde powaga to ja tu czuje sie tak..... staro :) :) 4 rok na polibudzie i zaczynam pisac prace magisterska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 4 lo ....teraz tylko matura i na studia ..karwa .zaczynam sie powoli corazbardziej bac o to wszytko i jeszcze te egzaminy na polibude zgroza ....... albo umcs w lublinie ...a jak sie nie uda (twu ) to ja nie wiem trzba bedzie zdac byle gdzie i sie przeniesc .bo o prywatnych to chyba moge zapomniec to juz kase trzeba miec a nie checi tylko ....co ja baran robilem przez ostatnie 4 lata zamiast sie uczyc ?? co ja teraz robei zamiast sie uczyd do matury ? ojoj czaro widze oj czarno Stary, ty się boisz? Ja po 5.5 roku psychologii stwierdziłem, że to o du.pę rozbić i przerwałem, brakuje mi 2 examów i magisterki. Postanowiłem informatykę zacząć- w wieku lat 26-LOL...zanim się zbiorę, dostanę, skończę, to będę o emeryturze myślał powoli...a w między czasie trza z czegoś żyć :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no spoko ale to byl twoj wybor .....a tak apropo to dlaczego tego nie skoczyles ?? nie zalujesz teraz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Żałuje, że zacząłem...na razie jestem na siebie za bardzo wku....wiony, żeby tego akurat żałować. Kiedyś to dokończe może, na razie szukam źródła utrzymania (yyy, to nie jest oferta matrymonialna :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dobrze ze ja jeszcze nie mam tylu problemow .uff za slabe mam na takie cos nerwy ... teraz tylko na studia ...pozyyc troche zyciem studenta ..i no uczyc sie i do roboty wsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 1 rok na polibudzie (niestety ne informę żem się nie dostał). upsss.... jakoś staro się poczułemmam takie same odczucia :) pocieszył mnie tylko bortas i Dijkstra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 1 rok na polibudzie (niestety ne informę żem się nie dostał). upsss.... jakoś staro się poczułemmam takie same odczucia :) pocieszył mnie tylko bortas i Dijkstra :) Ale może pisz na jakiej polibudzie - w jakim mieście. Ja męczę się na polibudzie warszawskiej - informatyka (wydział elektroniki i technik informacyjnych - informatyka jest na kilku wydziałach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja prowadze przedsiebiorstwo paliwowe (kilka cystern i baza paliwowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ale może pisz na jakiej polibudzie - w jakim mieście.Sorki. Politechnika Poznańska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...