^Garth^ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Politechnika slaska, kierunek informa na 1 roku a w wolnych chwilach siedze przed kompem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ja chodze sobie do pierwszej klasy o prifilu mat-fiz-inf w XIII Lo we wrocławiu. I juz marze o koncu szkoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja prowadze przedsiebiorstwo paliwowe (kilka cystern i baza paliwowa) ty czy twoj ojciec ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 2kl. Gim - w wolnych chwilach zajmuje się muzyką i kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ... no tak ale punkty dostaje sie tez za swiadectwo jak dostane z 70 za egzamin za swiadectwo moze z 5 to bede mial malo wezma na ograniczona ilosc miejsc na uczelni tych co maja wiecej punktow czyli mnie odrzuca :cry: dlatego daruje sobie panstwowe... korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ... no tak ale punkty dostaje sie tez za swiadectwo jak dostane z 70 za egzamin za swiadectwo moze z 5 to bede mial malo wezma na ograniczona ilosc miejsc na uczelni tych co maja wiecej punktow czyli mnie odrzuca :cry: dlatego daruje sobie panstwowe... korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?: Słyszałem o tej szkole wiele dobrych opinii. Jednak jest dość droga. Co do państwowych uczelni, to jak idziesz na lepszy kierunek np. na polibudzie, to świadectwo się nie liczy - nie ma rzadnych punktów, liczy sie tylko egzamin - chyba, że jego też przewidujesz kiepko napisać. Ale skoro tak jest u ciebie, to nie wiem jak poradzisz sobie w lepszej uczlelni prywatnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ... no tak ale punkty dostaje sie tez za swiadectwo jak dostane z 70 za egzamin za swiadectwo moze z 5 to bede mial malo wezma na ograniczona ilosc miejsc na uczelni tych co maja wiecej punktow czyli mnie odrzuca :cry: dlatego daruje sobie panstwowe... korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?: Słyszałem o tej szkole wiele dobrych opinii. Jednak jest dość droga. Co do państwowych uczelni, to jak idziesz na lepszy kierunek np. na polibudzie, to świadectwo się nie liczy - nie ma rzadnych punktów, liczy sie tylko egzamin - chyba, że jego też przewidujesz kiepko napisać. Ale skoro tak jest u ciebie, to nie wiem jak poradzisz sobie w lepszej uczlelni prywatnej... zreszta tam gdzie jest konkurs swiadectw to jest beznadziej :!: u mnie na polibudzie zrobili konkurs swiadectw to ponad 700 osob bylo chetnych (na 300 miejsc) przyjeli i tak ponad 400 (jakos to gdzies upakowali) no ale jak sie okazalo 1/3 to jacys humanisci z dobra ocena z matmy.. no to wybaczcie, ale jzu po 1 semestrze zosatlo niecale 200.. to sie nazywa odsiew:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Student 1 roku inf zaocznej na WSHE. Pracownik cywilny w wojsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Były student, już magister (zarządzanie), właściciel firmy ciepłowniczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 II rok informy - właśnie zawaliłem koło z MSK :( A tak poza tym to szukam jakiejś roboty, ale nic jeszcze nie znalazłem (nie chce przerywać nauki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ja wiem tyle ze polsko japonska jest bardzo droga ok 1100za miesiac . ponadto za wszystko za co sie placi to zadaja rownie dozo(poprawki warunki itp.) ja jestem na 1wszym roku wyzszej szkoly informatyki i zarzadzania z siedziba na ulicy newelskiej na informatyce. daje to samo co pol-japonska i jest duzo tansza 675 za miesiac . oczywiscie pisalem o dziennych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mam kumpla w tej polsko -japonskiej ..mowi ze wypas ale no on kasiasty jest ;] mnie by nie bylo na nia stac ...uciesze sie jak na Wspa mi starzy fundna jak sie na polibude lub umcs nie dostane co jest wielceprawdopodobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Student III roku biologii na UWr. Poza tym maniak kompów i motoryzacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja sie ucze, ucze i ucze, co tam jeszcze, aha ! Ucze sie :) We wrzesniu 1 klasa LO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 1 kl gimnazjum :) siedze dlllllluuuuuuuuuggggooo przed kompem a pozatym to lubie pograc w noge , poplywac i jezdzic na snowboardzie i spotykac sie z kumplami :) chyba wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a ja juz sobie spiewam "...juz za rok matura..." czyli 3 kl. XIII LO w Gdańsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ucze sie (czasem), gram w kosza z qmplami, gram, siedze przy kompie, wypadam do kina, wypady z la5ką... to chyba tyle,,, P.S. Opisy GRuCELI na gg: Uczę się, Edukacja, Gram w kosza, Uczę się, edukacja, pracuję, nie przeszkadzać, nauka.... itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 III gim. (bleeh) Grzebie przy kompie Świruję na rowerze (trial, slalom między ludźmi...itp.) Uczę się :P i t d . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wsisiz w Wawie I rok. :-) Wiecie co chlopaki (moze i dziewczyny:-D) ja sie tu naprawde czuje nieswojo, sama mloda kadra :-). Snake16 po ile masz paliwo i czy sa jakies znizki dla uzytkownikow forum ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ja studiuje na 3 roku wsb w poznaniu, teraz zapisalem sie na cisco ccna tez w poznaniu. utrzymuje sie z wynajmu nieruchomosci i do tego jestem rencista :P niezle jaja sa jak ide na basen i mam znizke 70% jako rencista hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 witaj w klubie cisco :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 witaj w klubie cisco :-) w sumie to od dluzszego czasu chodzilo mi to po glowie.... ale gloownym bodzcem byl przeczytany tutaj wasz topic na ten temat. narazie nic nowego ale pozniej bedzie fajnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?: lipa, moja żona tam studiowała, i ja który studiowałem Automatyke i Robotyke na PW pisałem jej programy ogólnie poziom nauczania średni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ja wiem tyle ze polsko japonska jest bardzo droga ok 1100za miesiac . ponadto za wszystko za co sie placi to zadaja rownie dozo(poprawki warunki itp.) ja jestem na 1wszym roku wyzszej szkoly informatyki i zarzadzania z siedziba na ulicy newelskiej na informatyce. daje to samo co pol-japonska i jest duzo tansza 675 za miesiac . oczywiscie pisalem o dziennych. Z tego co mi wiadomo to w japońskiej jest 1500 na miesiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Hehe, u mnie na uczelni są akedemi: cisco (po naszemu C I P S K O) oraz MircoSoft (MałyMiękki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 1 rok na polibudzie bialystok, praca w zeto w serwisie, siedzenie przed kompem, spotkac sie z kobieta, spotkac sie z ekipa, pobalowac, pomodowac moja fure :P .... no i jakies tam inne ciekawe rzeczy heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja jestem uczniem kalsy II gim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ripper Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja pracuje na lodowisku!a tak poza tym to komp i dziewczyny:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 od 3 lat po szkole i bez roboty :] LOL ? mam duzo czasu gram "pro" w cs-a a reszta to rasowanie kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 V rok psychologii na UG. Poza tym pasjonują mnie takie rzeczy, jak: podkręcanie, chłodzenie i wyciszanie kompów :) A poza tym jestem dużo czasu spędzam z moją dziewczyną :) (foto macie po lewej)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...