Skocz do zawartości
mod:3d

Czym się na codzień zajmujecie .... ??

Rekomendowane odpowiedzi

zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ...

no tak ale punkty dostaje sie tez za swiadectwo jak dostane z 70 za egzamin za swiadectwo moze z 5 to bede mial malo wezma na ograniczona ilosc miejsc na uczelni tych co maja wiecej punktow czyli mnie odrzuca :cry: dlatego daruje sobie panstwowe... korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz zaraz , kto patrzy na swiadectwo ? ktore uczelnie ? chyba tam gdzie nie ma egzaminow tylko konkurs swiadectw (chyba chemia na uw ) a tak zdajesz egzaminy politechnika np 200 punktow 100 matma i 100 fizyka ... tylko to sie liczy masz 150 punktow i jestes na kazdym kierunku jaki chcesz , tam sie nie liczy swiadectwo ...

no tak ale punkty dostaje sie tez za swiadectwo jak dostane z 70 za egzamin za swiadectwo moze z 5 to bede mial malo wezma na ograniczona ilosc miejsc na uczelni tych co maja wiecej punktow czyli mnie odrzuca :cry: dlatego daruje sobie panstwowe... korci mnie w wawie ta polsko japonska szkola co o niej sadzicie :?:

Słyszałem o tej szkole wiele dobrych opinii. Jednak jest dość droga.

Co do państwowych uczelni, to jak idziesz na lepszy kierunek np. na polibudzie, to świadectwo się nie liczy - nie ma rzadnych punktów, liczy sie tylko egzamin - chyba, że jego też przewidujesz kiepko napisać. Ale skoro tak jest u ciebie, to nie wiem jak poradzisz sobie w lepszej uczlelni prywatnej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem o tej szkole wiele dobrych opinii. Jednak jest dość droga.

Co do państwowych uczelni, to jak idziesz na lepszy kierunek np. na polibudzie, to świadectwo się nie liczy - nie ma rzadnych punktów, liczy sie tylko egzamin - chyba, że jego też przewidujesz kiepko napisać. Ale skoro tak jest u ciebie, to nie wiem jak poradzisz sobie w lepszej uczlelni prywatnej...

zreszta tam gdzie jest konkurs swiadectw to jest beznadziej :!: u mnie na polibudzie zrobili konkurs swiadectw to ponad 700 osob bylo chetnych (na 300 miejsc) przyjeli i tak ponad 400 (jakos to gdzies upakowali) no ale jak sie okazalo 1/3 to jacys humanisci z dobra ocena z matmy.. no to wybaczcie, ale jzu po 1 semestrze zosatlo niecale 200.. to sie nazywa odsiew:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiem tyle ze polsko japonska jest bardzo droga ok 1100za miesiac . ponadto za wszystko za co sie placi to zadaja rownie dozo(poprawki warunki itp.) ja jestem na 1wszym roku wyzszej szkoly informatyki i zarzadzania z siedziba na ulicy newelskiej na informatyce. daje to samo co pol-japonska i jest duzo tansza 675 za miesiac . oczywiscie pisalem o dziennych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiem tyle ze polsko japonska jest bardzo droga ok 1100za miesiac . ponadto za wszystko za co sie placi to zadaja rownie dozo(poprawki warunki itp.) ja jestem na 1wszym roku  wyzszej szkoly informatyki i zarzadzania z siedziba na ulicy newelskiej na informatyce. daje to samo co pol-japonska i jest duzo tansza 675 za miesiac . oczywiscie pisalem o dziennych.

Z tego co mi wiadomo to w japońskiej jest 1500 na miesiac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi