stefanito Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a ja, pracownik najbardziej znienawidzonej przez niektórych firmy ;-) czyli państwa, a własciwie jego administracji... ;-) a jak was czytam, to myślę, że jestem dinozałrem jak nic... no, ale waszne coby czuc śe młodo... oprócz pracy pływam na basenie i szykuję gazelkę do odpalenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja studia na Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie kierunek zarzadzanie sieciami i systemami komputerowymi. Praca narazie brak ale troszke na lewo dorabiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 No ja juz po maturce i zaczynam sie uczyc na egzaminy na studia (polibuda w Gliwicach - automatyka z robotyka).A aktualnie upajam sie foxkids :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 zaoczne studia na 1 roku zarzadzania i marketingu na katowickiej AE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...