Highend Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Witam. Prosiłbym o pomoc w doborze zasilacza, na razie do mojego configu z podpisu, jednak przyszłościowo mam zamiar zakupić coś nowszego z pokroju Quada, Grafika zostanie ta sama i nowe Memki 2x2Gb No i teraz moje 2 pytania: 1. Czy obecny zasilacz uciągnie ten zestaw(już teraz pluje ciepłym powietrzem i wyje) 2. Jeśli obecny nie wytrzyma, to który wybrać? Kasa przewidziana to ok 350zł, nie zależy mi na odpinanych kablach, tylko na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Obecny poradzi sobie bez problemu :) A jak chcesz nowy to z daleka od tego shitu Tagan Tg 500w-u33 II :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highend Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Obecny poradzi sobie bez problemu :) A jak chcesz nowy to z daleka od tego shitu Tagan Tg 500w-u33 II :D pzdr To na razie chyba się wstrzymam, a jakby co to jaki dobry zasilacz polecacie? do miesiaca czasu jadę po nowy sprzęt i jak się okaże że jestem zmuszony wymienić to bym już poźniej nie nudził ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 http://allegro.pl/item624611082_zasilacz_o..._modowalny.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 http://allegro.pl/item624611082_zasilacz_o..._modowalny.html ;)Konstrukcja Sirteca, mocy pod dostatkiem, ale z ciszą różnie. Jak chcesz aby było cicho to celuj w BQ, Enermax i konstrukcje SS :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Wolałbym ten niż Tagan i OCZ: BQ Straight Power E6 500W Edytowane 6 Maja 2009 przez pavel54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 BQ E6 450W spokojnie wystarczy nawet na dużą modernizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...