kobyszcze Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Strzała, gdzie :?: w necie taśmę (lub kabel modny) IDE do napędów optycznych - wszędzie same standardowe 40-tki dla posiadaczy krótkich... (może za to grubych) towerów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja w swoich bigtowerach z powodzeniem używam okragłych kabli coolermastera... starczają prawie z samego dołu na samą górę i jakoś problemu nie mam (kabel chyba 75 ? 90 widziałem w 4maxie jakiejś bliżej nie znanej firmy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Poprawka, jesli mamy te same Coolmasterki (ja mam z 4maxa) to dlugosc _jak pamietam_ (95% pewnosci) - 60 centow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...