cichy___ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Mam problem. Mam karte Ati Radeon 9000 VIVO. Mam problem z tym, ze nie moge wyswietlic obrazu na telewizorze. Stosuje kabel svideo do chcinch i euro do TV. Skomplikowane. Wtedy widze obraz czarno - biały. Czy moze trzeba uzyc inny kabel? Prosze pomozcie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisko Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mój kumpel miał to samo. I mam odpowiedź która cię zmartwi, karty ati gryzą się z niektórymi tv. Ta sama karta u mnie chodzi na każdym kablu a u niego nie. Najlepiej spróbuj z kablem s-vhs = euro, svhs-chinch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kombinowalem na roznych telewizorach - nowszych i starszych i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Może chociaż zmieniaj trochę wiadomość, jak wstawiasz ją na różnych forach. :mrgreen: Tutaj też odpowiedź będzie: szukaj. Nie bardzo rozumiem ten opis: "kabel svideo do chcinch i euro do TV". http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27759 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kumpel mial to samo, musisz przerobic kabelek na taki jak ati, wlutowac kondensator do wtyczki i kolorki beda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Na poczatku tez mialem problem z podlaczeniem ale udalo sie i jest OK. Jezeli wogole wychodzi cos na telewizor to w porzadku. Wejdz do wlasciwosci pulpitu, ustawienia, zaawansowane i do zakladki ekrany (musisz miec zainstalowany razem ze sterownikami Control Panel). Widzisz tam aktywny Monitor i TV? Jezeli tak to wejdz w ustawienia TV i znajdziesz tam gdzies format wysylanego sygnalu. Moze masz ustawiony na NTSC? Przestaw wtedy na PAL-BG lub DK. Za pomoca jakiego kabla podlaczasz? Ja za pomoca tej chinchy. A... i uzywaj oryginalnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy1 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam problem. Mam karte Ati Radeon 9000 VIVO. Mam problem z tym, ze nie moge wyswietlic obrazu na telewizorze. Stosuje kabel svideo do chcinch i euro do TV. Skomplikowane. Wtedy widze obraz czarno - biały. Czy moze trzeba uzyc inny kabel? Prosze pomozcie!!!!! Miałem dokładnie to samo. Dla Twojej karty potrzebny jest kondensatorek łączący dwa piny wtyczki S-Video. Przeróbka prosta jak barszcz a skuteczna. Jeśli nie znajdziesz w necie opisu, daj znać na priva po długim weekendzie to prześlę Ci instrukcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...