Skocz do zawartości
bbc20000

Jaki jest twoj ulubiony peer-to-peer program [Ankieta]

Jakiego peer-to-peer programu uzywasz.  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego peer-to-peer programu uzywasz.

• 1. eDonkey2000
      2
    • 2. eMule / eMule Plus
      21
    • 3. Kazaa / Kazaa Lite
      21
    • 4. Morpheus
      0
    • 5. Bearshare / LimeWire
      1
    • 6. Gnutella
      0
    • 7. WinMx
      1
    • 8. iMesh
      8
    • 9. AudioGalaxy
      0
    • 10. Inne
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Do eDonkeya zroilem podejscie 1,5 roku temu i zakochalem sie w tym programie. Kapitalne 'zaopatrzenie', bak fake'ow, pobieranie od wielu userow, automatyczne wyszukiwanie zrodel - poprostu bajka. Gdy wyszedl eMule, to osiolek musial odejsc :? Jednak mul w 100% zrekompensowal mi sentyment do osiolka: transfery ogromne, kapitalny interface i duzo modow, z racji ze mul jest open source. 

Oprocz mula jest jeszcze Kazaa, ale uzywam jej sporadycznie: teledyski, mp3. 

Co do DC to jestem na NIE.

Zgadzam sie w 100%. W wypozyczalni filmow nie bylem od czasu jak eMule zaczalem uzywac :twisted: To nie jest prawda ze eMule ma slaby transfer. Jedno to trzeba sobie ustawic parametry bo czesto program ma zle ustawione dane na temat maxymalnej predkosci z jaka mozesz sciagac "stuff" :twisted: Druga rzecz jest to ze trzeba sie polaczyc do dobrego serwera. Szczegolnie polecam eMule Plus ktory jest ulepszona wersja orginalnego eMule. Kazaa jest do kitu bo czesto sie zdaza ze pliki sa uszkodzone lub sa nie prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnieliscie od direct connect

Hahahahahahahah

kolega wyglada na znawce programow p2p

ja tam wole DC od direct connect :wink: hihi

W zyciu nie slyszalem o tych programach. One musza byc tylko popularne w Polsce... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do eDonkeya zroilem podejscie 1,5 roku temu i zakochalem sie w tym programie. Kapitalne 'zaopatrzenie', bak fake'ow, pobieranie od wielu userow, automatyczne wyszukiwanie zrodel - poprostu bajka. Gdy wyszedl eMule, to osiolek musial odejsc :? Jednak mul w 100% zrekompensowal mi sentyment do osiolka: transfery ogromne, kapitalny interface i duzo modow, z racji ze mul jest open source. 

Oprocz mula jest jeszcze Kazaa, ale uzywam jej sporadycznie: teledyski, mp3. 

Co do DC to jestem na NIE.

Zgadzam sie w 100%. W wypozyczalni filmow nie bylem od czasu jak eMule zaczalem uzywac :twisted: To nie jest prawda ze eMule ma slaby transfer. Jedno to trzeba sobie ustawic parametry bo czesto program ma zle ustawione dane na temat maxymalnej predkosci z jaka mozesz sciagac "stuff" :twisted: Druga rzecz jest to ze trzeba sie polaczyc do dobrego serwera. Szczegolnie polecam eMule Plus ktory jest ulepszona wersja orginalnego eMule. Kazaa jest do kitu bo czesto sie zdaza ze pliki sa uszkodzone lub sa nie prawdziwe.

I jeszcze trzeba mieć dobre łącze, a nie że admini poblokują wszystkie porty, pozakładają firewalle na wszystko i nie wadomo co jeszcze :evil: także ustawianie niewiele daje :( Zgadzam się jedank że jeśli chodzi o ilość i jakość rzeczy do ściągania nie ma sobie równych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalnołem dc++ fajne, jeśli znash niezłe huby BtW ma ktoś z was tesle coś wstylu rozbudowanego filetopia, tesh są kanały (huby). Nizłe nawet, ale troche wad wieku dziecięcego, że tak powiem i troche mało plików porównując z kazą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi