robmaz Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 tak się zastanawiam nad modernizacją platformy i wymyśliłem kupno płyty ASUS P5B PREMIUM (na allegro nówka poniżej 250zł) i proca e5200 mobo podobno pierwsza klasa, dla mnie duży plus że ma wyprowadzone na zewnątrz eSata, raid też jest, OC dla mnie wystarczające quad też będzie na niej hulał co myślicie, jest sens pchać się w sporo droższe P35 lub P45 zwłaszcza że raczej nie odczuje różnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Asus P5B Premium jest dobrą płytą główną - możesz ją brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Bierz P5B Premium, będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SantaFe Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Ewentualnie Gigabyte GA-EP43-S3L (ja mam taka), jest świetna do OC do E5200 idzie u mniena 3400 z dobrym chłodzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 No gdzie Gigabyte na P43 ma się równać do tego Asusa P5B Premium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 P5B Premium pomimo że jest na P965 i jest starszą konstrukcją ma lepsze możliwości oc niż ten Gigabyte na P43 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...