dropsik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wielu z was z tego co zauważyłem nie lubi dresiarzy. Niestety (albo i stety :)) jestem jednym z nich. I teraz chciałbym żebyście pisali za co nie lubicie dresów. A najbardziej zastanawia mnie to czy uważacie gościa w dresie za dresiarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 HMm goscia w dresie za dresiarza... jak sie chodzi codziennie i wszedzie w dresie to owszem... a jak ide grac pilke to sam dres zakladam... A co mam do dresiarzy ? Po h** sie ku*** pytasz ? Zaj**** Ci wpier*** ? I nie mowie tego do Ciebei - chcialem zademonstrowac typowe zachowanie dresiarza... przynajmniej wiekszosci - zeby nie generalizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... a ty chyba polujesz na moje wypowiedzi , zeby sie przypieprzyc. Prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... a ty chyba polujesz na moje wypowiedzi , zeby sie przypieprzyc. Prawda?nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... a ty chyba polujesz na moje wypowiedzi , zeby sie przypieprzyc. Prawda?nieprawda prawda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 heh prywatna wojna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... a ty chyba polujesz na moje wypowiedzi , zeby sie przypieprzyc. Prawda?nieprawda prawda :D nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 heh prywatna wojna :)heh, raczej wojna: czesc forum kontra byly moder :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh, widac ze dres :? nawet nie potrafi poprawnie przepisac tekstu ktory ma w podpisie ciebie to chyba spotkalo ostanio WIELKIE nieszczescie ? tyle w tobie goryczy i zlosliwosci ... a no tak, zapomnialem czemu ... a ty chyba polujesz na moje wypowiedzi , zeby sie przypieprzyc. Prawda?nieprawda prawda :D nieprawda prawda :D po stukroc prawda :D (teraz musisz 100 razy cytowac :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja tam sie ubieram w rzeczy NIKE , adidas i reebok , lubie sie poopalac na solce :D , pakowac na silce itp , jak ktos takich osob nietrawi to jegos sprawa , jest rasista :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 heh prywatna wojna :)heh, raczej wojna: czesc forum kontra byly moder :Daluzje zrozumialem, uwierz mi nic do ciebie nie mam, nie znam cie i nie chce cie oceniac jako osoby, ale to co piszesz od czasu zaistnialej akcji, jest cokolwiek "©hamskie" ... wybacz, takie moje zdanie. nie wiem jak odbieraja to inni, zwlaszczo "nowi" userzy ale ja na ich miejscu bym mial ci wiele do zarzucenia jesli chodzi o ton twoich wypowiedzi. mozna komus cos tlumaczyc, troche innaczej niz ty to robisz, i nie z taka doza agresji, tak mysle. a poza tym to to jak piszesz (zauwarz ze napisalem "jak" a nie "co") swiadczy tylko o tobie, o tym co soba reprezentujesz i co myslisz o innych. na koniec to powiem jeszcze jedno: troche zmienilem o tobie zdanie na minus po tamtej akcji, patrzac na to jak sie zachowujesz. nie obchodzi mnie to czy cokolwiek przemyslisz z tego co pisze ale skoro uwazasz ze "wypowiedizalem ci wojne" i specjalnie cie "scigam" (twoje posty) to chcialem to wyjasnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A co mam do dresiarzy ? Po h** sie ku*** pytasz ? Zaj**** Ci wpier*** ? suchy masz u mnie piwo za to ... :P tez nienawidze dresow ... za w/w + wozenie sie po miescie, łyse glace, zajebiste biale skarpetki do ciemnych spodni dresowych i butow [wiocha na maXXa], za udawanie "mocnych" jak sa w grupie (ale tylko jak maja kolegow pod reka !!!!), za "wyskakuj z kasy/komory/zegarka", za "masz poczestowac szlugiem", za "siema ziomal [a pierwszy raz czlowieka na oczy widze]", za sluchanie hip-hopu [choc 99% dresow mowi, ze rozumieja tekst tych piosenek z czego 90% klamie, a 8% textow to sami autorzy nie rozumieja {bo tez dresy} .... itd, etc .... ps. mam nadzieje, ze wiesz co to znaczy etc ?? bo jak nie to jak znam zycie to zaraz poleca texty w stylu " sam ch*** jestes etc itd 8) " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ogloszenie: kupiem dresiKK, koniecznie z czterema paskami i fajne adidaski ;D <rotfl> ;) "dobry dres, to martwy dres ...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jezu, może skończymy z takimi tematami na forum bo to zawsze do wojny doprowadza???? :idea: :idea: :idea: :o :idea: :o :o :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Co do tzw. "drechow" , mozna odroznic dwa rodzaje drechow : 1-wszy to taki , ktory poprostu lubie sie w dresy ubierac , jest przyjaznie nastawiony do swiata i do calej reszty . zato 2-gi rodzaj to zupelnie inna bajka , chodza grupami , czesta chodza w nie swoich dresach , lub za nie swoje pieniadze , bardzo czesto mozna ich spotkac w bramach i jak sie jest samemu to radze omijac te bramy , kradna , szukaja zaczepki , nie nawidza samych siebie i reszty swiata , wszystko robia dla popisu przed kumplami itd . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dresy są spox dopoki nie włażą za skórę... NP. Nie czepiają się to są git... można czasem nawet z niektorymi inteligentnie porozmawiać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hihi ... o [gluteus maximus]ch ?? dresach ?? czy ile daja za jaki telefon ?? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ale nei ma co gadać w każdym społeczeństwie musi być jakiś gnój i syf co nie??? zreszta cobysmy bez nich zrobili:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 pol stadionu X-lecia by zbankrutowalo ... wszystkie stoiska z podrobkami dresow, adidasow ... lewymi telefonami, alkoholem ... plytami ... sprzetem sportowym (czyt. glownie do gry w baseball'a itd ...) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ja do Dropsa nic nie mam. Niech sobie chodzi w tym swoim dresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zeby odpowiedziec na to pytanie trzeba zastanowic sie nad jedna bardzo wazna kwestią: czy znamy inteligentnych dresów????a tych co juz sa to czy jest ich duzo czy to po prostu przypadek??????? To jest moja własciwa wypowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ehhehhehhehh cidzej-juz cie lubie :D hyhy co do dresow..... blah nie wszystkie dresy, to dresy ;) hyhy jak kolwiek glupio to nie brzmi ;] znam ludzi, ktorzy chodza w dresach........sa spox! normalni, jak inni, taki styl itp jeden z takich ludzi, to jeden z moich najlepszych kumpli (wiem, powtorzylem slowo jeden i nie jest to estetyczne, ale nei ejstem w stranie psiac inaczej ;) ) 2 gatunek, to ciule, ktore wyjmuja tylna kanape z cienkocienko, zeby wstawic tab subwoofer, ktory rozrywa samochod w drobny mak...... debilizm!!!! na dodatek dadza w morde za nic itp :( ja na szczescie mam sasiadke taka troche dresiare i ona mnioe luibi, weic mnie nie bija, ale mendy osiedlowe nier az probowaly (z roznym skutkiem :P ) w kazdym razie: PRECZ ZE STEREOTYPAMI! kur*** to ejst najgorsze wsiorstwo! czesto idac ulica slysze : "spier**** brudasie" a tak sie sklada, ze myje sie min. 3 razy dziennie, wlosy myje min 2 razy dziennie, a na dodatek nie pijam od nikogo z butelki itp! i kto tu kur*** jest brudasem? ja, czy jakis pozerek w szerokich spodniach, ubrany w bluce z napsiem chwdp :lol: , ktory sam nie pamieta kiedy sie myl ostatni raz ??!! ekheheheeheh no comments ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A co mam do dresiarzy ? Po h** sie ku*** pytasz ? Zaj**** Ci wpier*** ? suchy masz u mnie piwo za to ... :P On jest niepełnoletni :P :P :P :P Dresy sux... za po-ebany sposób wyrażania sie, za to że noszą podróbki adidasa reeboka nike itd. i za łyse glace tesh DRESY SUXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ja do Dropsa nic nie mam. Niech sobie chodzi w tym swoim dresie.Jak spotkasz grupe dresow to zmienisz zdanie ;) Ogolnie to dres nie czyni czlowieka dresem. Wszyscy dresi (tych co mamy na mysli) to margines spoleczny. Chodza stadami bo inaczej to boja sie nawet spojzec komus w twarz a jak juz sie takiemu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>li to na drugi dzien ma sie doczynienia z jego kolesiami :evil: Ogolnie w polsce dres niezbyt dobrze kojarzy sie ludziom. P.S. Tekst poparty wlasnymi doswiadczeniami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 (...) i za łyse glace tesh DRESY SUXXja jestem hip hop'owcem i również golę się na łyso, bo mi tak wygodniej !!! To że ktoś jest łysy to nie oznacza że jest dresem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 (...) i za łyse glace tesh DRESY SUXXja jestem hip hop'owcem i również golę się na łyso, bo mi tak wygodniej !!! To że ktoś jest łysy to nie oznacza że jest dresem !!! Wprawdzie nieznosze hip hopu, ale za to lubie sie ogolić na łyso, bo tak mi poprostu wygodniej. Nielubie kłaków (szczególnie długich) na swoim czerepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 (...) i za łyse glace tesh DRESY SUXXja jestem hip hop'owcem i również golę się na łyso, bo mi tak wygodniej !!! To że ktoś jest łysy to nie oznacza że jest dresem !!!Po avatarku tego nie widac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...