Slayer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 LOL- głebokie przesłanie w tych wierszach :D Ale niezłe niezłe- jeszcze jakiś Hip Hop " tu tu trzy...tu tu trzy" hehehe i będzie dropsik sławny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No właśnie nie umiesz czytać lub pisać lub obie poprzednie możliwości. Napisz podpis poprawnie to może zmienię zdanie. :P A South Park oglądałem (w oryginale). :lol: UNCKLE DROPSIK heeeeeej!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Właśnie zaglądnąłęm na stronę Dropsika. Głębia jego poezji poraziła mnie głęboko i wywróciła na drugą stronę. Jak ja się teraz małżonce pokaże w takim stanie. Chyba trzeba łyknąć dropsa i iść na jakieś techno party pobujać się przy hip-hopie i Britney :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dresiarzem :) Na zawsze wiernym, na zawsze oddanym swoim przekonaniom religijnym, kulturowym i subkulturowym dresiarzem :)To przykro to słyszeć a juz tym bardziej że jesteś z tego dumny , krzyżyk i trzy paski (a może cztery) na drogę :oops: :oops: duzo mam na swoim osiedlu takiego tałatajstwa jak ty i powiem szczerze mam dosyć tych ludzi, nowe pokolenie żuli które powoli przejmuje tradycyjne zachowanie swoich starszych kolegów.Na osiedlu więcej SK8 8)SK8 czy pozerzy :?:SK8 - 70% pozerzy - 30% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Komu sie myli dresiaz z hiphopowcem ten niech lepiej zostanie przy overclokingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Komu sie myli dresiaz z hiphopowcem ten niech lepiej zostanie przy overclokingu.wiesz wg mnie oc jest trudniejszym zagadnieniem nizeli rozpoznawanie ubioru ludzi na ulicy ;) moze niech taki aparat zostanie przy zabawie klockami :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 usunąłem ostatni post użytkownika "pocahontas" ponieważ skopiował on wiersz ze strony dropsika, co jak co, ale na stronie jest napisane że "kopiowanie bez zgody........." trzeba to uszanować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sorry, andriu :( Sorry, Dropsik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dresy dresami, a prawa autorskie prawami autorskimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 proponuję wszystkim zajrzeć na http://free.of.pl/d/dropsik/ poznałem po tym samym numerze GG poczytajcie sobie wierszyki, buhahahahahaaaa Gratuluje umiejetnosci wyszukiwania informacji w sieci. Myslalem ze ta strona juz nie istnieje :). Ale skoro istnieje to trudno, to zadna proowkacja jak ktos wczesniej sie domyslej, tylko moje (pisane z kumplem kope lat temu w podstawowce) denne wierszyki. A co w nich was tak bawi?! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 dresiarzem :) Na zawsze wiernym, na zawsze oddanym swoim przekonaniom religijnym, kulturowym i subkulturowym dresiarzem :)To przykro to słyszeć a juz tym bardziej że jesteś z tego dumny , krzyżyk i trzy paski (a może cztery) na drogę :oops: :oops: duzo mam na swoim osiedlu takiego tałatajstwa jak ty i powiem szczerze mam dosyć tych ludzi, nowe pokolenie żuli które powoli przejmuje tradycyjne zachowanie swoich starszych kolegów.Na osiedlu więcej SK8 8)SK8 czy pozerzy :?:SK8 - 70% pozerzy - 30%Ech Blantmen, moze na osiedlu 70% ludzi ubiera sie jak SK8, ale ilu z nich jezdzi na rolkach/deskorolkach itp? Dla mnie tacy co sie tak ubieraja, a nie jezdza, to sa hip-hopowcy (takie ja mam przekonania). A na osiedlu jezdzących na desce czy rolkach mozna policzyc na palcach dwoch rąk i jednej nogi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 usunąłem ostatni post użytkownika "pocahontas" ponieważ skopiował on wiersz ze strony dropsika, co jak co, ale na stronie jest napisane że "kopiowanie bez zgody........." trzeba to uszanować A juz myslalem ze mnie nie lubicie :P. Dzięki za ochronę praw autorskich :), będę o tym pamiętał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 usunąłem ostatni post użytkownika "pocahontas" ponieważ skopiował on wiersz ze strony dropsika, co jak co, ale na stronie jest napisane że "kopiowanie bez zgody........." trzeba to uszanować A juz myslalem ze mnie nie lubicie :P. Dzięki za ochronę praw autorskich :), będę o tym pamiętał ;) dres laskawca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 proponuję wszystkim zajrzeć na http://free.of.pl/d/dropsik/ poznałem po tym samym numerze GG poczytajcie sobie wierszyki, buhahahahahaaaa Gratuluje umiejetnosci wyszukiwania informacji w sieci. Myslalem ze ta strona juz nie istnieje :). Ale skoro istnieje to trudno, to zadna proowkacja jak ktos wczesniej sie domyslej, tylko moje (pisane z kumplem kope lat temu w podstawowce) denne wierszyki. A co w nich was tak bawi?! :/ co nas w nich bawi :/ ??? ty sie jeszcze pytasz ??? :lol: ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 dresiarzem :) Na zawsze wiernym, na zawsze oddanym swoim przekonaniom religijnym, kulturowym i subkulturowym dresiarzem :)To przykro to słyszeć a juz tym bardziej że jesteś z tego dumny , krzyżyk i trzy paski (a może cztery) na drogę :oops: :oops: duzo mam na swoim osiedlu takiego tałatajstwa jak ty i powiem szczerze mam dosyć tych ludzi, nowe pokolenie żuli które powoli przejmuje tradycyjne zachowanie swoich starszych kolegów.Na osiedlu więcej SK8 8)SK8 czy pozerzy :?:SK8 - 70% pozerzy - 30%Ech Blantmen, moze na osiedlu 70% ludzi ubiera sie jak SK8, ale ilu z nich jezdzi na rolkach/deskorolkach itp? Dla mnie tacy co sie tak ubieraja, a nie jezdza, to sa hip-hopowcy (takie ja mam przekonania). A na osiedlu jezdzących na desce czy rolkach mozna policzyc na palcach dwoch rąk i jednej nogi :PI tu Dropsik masz plusa - bo dokładnie tak jest - deska i rolki wymagają poswięcenia wielkiej ilości czasu zeby coś wychodziło - sam nie jestem sk8'em ale mam znajomego i wiem ile on czasu poświęcał na jazdę. To że jakiś ciecio ma bogatych rodziców i stać go na ciuszki wcale go nie czyni sk8'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 I tu Dropsik masz plusa - bo dokładnie tak jest - deska i rolki wymagają poswięcenia wielkiej ilości czasu zeby coś wychodziło - sam nie jestem sk8'em ale mam znajomego i wiem ile on czasu poświęcał na jazdę. To że jakiś ciecio ma bogatych rodziców i stać go na ciuszki wcale go nie czyni sk8'em.I o to caly czas mi chodzi - Dresem / Sk8 / Metalem / i h** wie czym jeszcze to trzeba byc z natury, a nie z wyglądu. A Wy (niektórzy) tymczasem najeżdżacie na mnie i moje wierszyki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 I tu Dropsik masz plusa - bo dokładnie tak jest - deska i rolki wymagają poswięcenia wielkiej ilości czasu zeby coś wychodziło - sam nie jestem sk8'em ale mam znajomego i wiem ile on czasu poświęcał na jazdę. To że jakiś ciecio ma bogatych rodziców i stać go na ciuszki wcale go nie czyni sk8'em. I o to caly czas mi chodzi - Dresem / Sk8 / Metalem / i h** wie czym jeszcze to trzeba byc z natury, a nie z wyglądu. A Wy (niektórzy) tymczasem najeżdżacie na mnie i moje wierszyki :P Hehehe ale to i tak nie zmienia faktu, że jesteś dresem a ja na to badziewie mam alergię ;) jakoś dotychczasowe kontakty nie zmieniły mojego zdania. Oczywiście bez agresji - takie jest moje zdanie i kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 I tu Dropsik masz plusa - bo dokładnie tak jest - deska i rolki wymagają poswięcenia wielkiej ilości czasu zeby coś wychodziło - sam nie jestem sk8'em ale mam znajomego i wiem ile on czasu poświęcał na jazdę. To że jakiś ciecio ma bogatych rodziców i stać go na ciuszki wcale go nie czyni sk8'em. I o to caly czas mi chodzi - Dresem / Sk8 / Metalem / i h** wie czym jeszcze to trzeba byc z natury, a nie z wyglądu. A Wy (niektórzy) tymczasem najeżdżacie na mnie i moje wierszyki :P Hehehe ale to i tak nie zmienia faktu, że jesteś dresem a ja na to badziewie mam alergię ;) jakoś dotychczasowe kontakty nie zmieniły mojego zdania. Oczywiście bez agresji - takie jest moje zdanie i kropka. No ładnie. Prawie wszyscy najeżdzają na te wiersze dropsika a czy któryś z was kiedykolwiek coś napisał? Jeśli tak i ma odwagę to niech się tu pochwali. A jak narazie zajrzyjcie tutaj nfk.art.pl i powiedzcie jeśli tak uznacie: JAAACIEEEE AAALE TO PUUUSTEEE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Wiesz Dropsik dziwie się tobie że przyznajesz się do tego że jesteś DRESEM a to dlatego że na dzień dzisiejszy słowo dresiarz jest kojarzone z: debilem który jest mocny tylko w grupie, sapie do wszystkich, okrada starsze kobiety (lub słabsze osoby), niszczy swoje otoczenie (przystanki autobusowe itp.), zachowuje się jak cwaniaczek aby pochwalić się przed kumplami jaki to on jest COOL i który posiada ZERO kultury itp. a nie z człowiekiem który lubi chodzić w dresach. Aha jak by co to ja cię teraz nie przyrównuje do takich co wyżej opisywałem bo cię nie znam i jeżeli nie jesteś takim DRESEM ?Rozbójnikiem? tylko człowiekiem ubierającym się w dresy to chwała ci za to, bo masz do tego 100% prawo. P.S. Tym postem nie chciałem wywołać żadnej wojny tylko chchiałem dropsikowi uświadomić że nazywanie siebie Dresem nie świadczyło by o nim nic dobrego, a to ze względu na to co napisałem wyżej :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Widze trochę dobrej woli z waszej strony (thx Kabul i Pieklo). A więc tak, Kabul: Dzięki za uznanie :) mimo wszystko sam sądzę, że moje wierszyki nie są debeściackie, bo byly pisane dawno i w głębokiej depresji ;) Pieklo: "Ja nosze dres, dres spoko jest" :) Znasz? To z BigCyca ;). A ja szczerze mówiąc olewam to co mówi się o dresiarzach, mnie już i tak ludzie postrzegają za dresiarza, chociaż bez wymienionych przez ciebie wad (jednak sam przyznam że kultury czasem mi brak, ale komu się to nie zdarzyło?). No i taki juz bede niestety (albo i stety). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Pieklo: "Ja nosze dres, dres spoko jest" :) Znasz? To z BigCyca ;). A ja szczerze mówiąc olewam to co mówi się o dresiarzach, mnie już i tak ludzie postrzegają za dresiarza, chociaż bez wymienionych przez ciebie wad (jednak sam przyznam że kultury czasem mi brak, ale komu się to nie zdarzyło?). No i taki juz bede niestety (albo i stety). No widzisz skoro nie zachowujesz jak dres (chuligan) no to nie jesteś Dresem jesteś CZŁOWIEKIEM EGZYSTUJĄCYM W ODZIERZY SPORTOWEJ :lol: a to dwie zupełnie inne rzeczy i taka jest prawda POWAŻNIE. P.S. I mam nadzieję że definicją słowa Dresiarz nie będzie: człowiek chodzący w dresach tylko, patrz: wandal, cham, huligan itp. P.S.2 Po twoich postach wnioskuje że jesteś spoko koleś :) i jesteś 100% zaprzeczeniem Dresiarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Policjanci, kler, blondynki.. może pora na dowcipy o dresach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Pieklo: "Ja nosze dres, dres spoko jest" :) Znasz? To z BigCyca ;). A ja szczerze mówiąc olewam to co mówi się o dresiarzach, mnie już i tak ludzie postrzegają za dresiarza, chociaż bez wymienionych przez ciebie wad (jednak sam przyznam że kultury czasem mi brak, ale komu się to nie zdarzyło?). No i taki juz bede niestety (albo i stety). No widzisz skoro nie zachowujesz jak dres (chuligan) no to nie jesteś Dresem jesteś CZŁOWIEKIEM EGZYSTUJĄCYM W ODZIERZY SPORTOWEJ :lol: a to dwie zupełnie inne rzeczy i taka jest prawda POWAŻNIE. P.S. I mam nadzieję że definicją słowa Dresiarz nie będzie: człowiek chodzący w dresach tylko, patrz: wandal, cham, huligan itp. P.S.2 Po twoich postach wnioskuje że jesteś spoko koleś :) i jesteś 100% zaprzeczeniem Dresiarza. Qrde, prawda boli :( :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Pieklo: "Ja nosze dres, dres spoko jest" :) Znasz? To z BigCyca ;). A ja szczerze mówiąc olewam to co mówi się o dresiarzach, mnie już i tak ludzie postrzegają za dresiarza, chociaż bez wymienionych przez ciebie wad (jednak sam przyznam że kultury czasem mi brak, ale komu się to nie zdarzyło?). No i taki juz bede niestety (albo i stety). No widzisz skoro nie zachowujesz jak dres (chuligan) no to nie jesteś Dresem jesteś CZŁOWIEKIEM EGZYSTUJĄCYM W ODZIERZY SPORTOWEJ :lol: a to dwie zupełnie inne rzeczy i taka jest prawda POWAŻNIE. P.S. I mam nadzieję że definicją słowa Dresiarz nie będzie: człowiek chodzący w dresach tylko, patrz: wandal, cham, huligan itp. P.S.2 Po twoich postach wnioskuje że jesteś spoko koleś :) i jesteś 100% zaprzeczeniem Dresiarza. Qrde, prawda boli :( :P fuck jesteś dresem :x :wink: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Pieklo: "Ja nosze dres, dres spoko jest" :) Znasz? To z BigCyca ;). A ja szczerze mówiąc olewam to co mówi się o dresiarzach, mnie już i tak ludzie postrzegają za dresiarza, chociaż bez wymienionych przez ciebie wad (jednak sam przyznam że kultury czasem mi brak, ale komu się to nie zdarzyło?). No i taki juz bede niestety (albo i stety). No widzisz skoro nie zachowujesz jak dres (chuligan) no to nie jesteś Dresem jesteś CZŁOWIEKIEM EGZYSTUJĄCYM W ODZIERZY SPORTOWEJ :lol: a to dwie zupełnie inne rzeczy i taka jest prawda POWAŻNIE. P.S. I mam nadzieję że definicją słowa Dresiarz nie będzie: człowiek chodzący w dresach tylko, patrz: wandal, cham, huligan itp. P.S.2 Po twoich postach wnioskuje że jesteś spoko koleś :) i jesteś 100% zaprzeczeniem Dresiarza. Qrde, prawda boli :( :P fuck jesteś dresem :x :wink: :? Fuck, srak... Czy to jest ważne ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 fuck jesteś dresem :x :wink: :?Nie dresem tylko gościem co lubi chodzić w dresach ;) - wy mi to uświadomiliście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 fuck jesteś dresem :x :wink: :? Nie dresem tylko gościem co lubi chodzić w dresach ;) - wy mi to uświadomiliście HAHAHA dropsik ale namieszałeś to w końcu kim ty jesteś (a raczej za kogo się uważasz) bo kilka postów przed pisałeś takie teksty typu: jesteś dresiarzem i że jesteś postrzegany jako dresiarz a teraz wyskakujesz z tym tekstem "Nie dresem tylko gościem co lubi chodzić w dresach ;) - wy mi to uświadomiliście" teraz już nie wiem o co chodzi. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dla mnie jeden <span style="color:red;">[ciach!]</span>. Jak ktoś cały czas chodzi w dresach to może i nie jest "prawdziwym" dresem, ale jakoś w głębi, może nawet nieświadomie CHCE nim być. Nie potrafię skumać kolesi co umawiają się z panienką i idą w dresach. A to się często zdarza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 fuck jesteś dresem :x :wink: :? Nie dresem tylko gościem co lubi chodzić w dresach ;) - wy mi to uświadomiliście HAHAHA dropsik ale namieszałeś to w końcu kim ty jesteś (a raczej za kogo się uważasz) bo kilka postów przed pisałeś takie teksty typu: jesteś dresiarzem i że jesteś postrzegany jako dresiarz a teraz wyskakujesz z tym tekstem "Nie dresem tylko gościem co lubi chodzić w dresach ;) - wy mi to uświadomiliście" teraz już nie wiem o co chodzi. 8O czytaj dokladniej pieklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dla wszystkich dresów i nietylko: http://www.dressparty.xen.pl/ :lol: poczekajcie az sie załaduje HYMN dresików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...