Adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Witam na poczatku chcialbym zaapelowac o wasza wyrozumialosc calkiem mozliwe ze ten temat juz byl maglowany ale prosze o pomoc.Mianowicie mam taki sprzecik jak w opisie dodam tylko ze pamiatki to 333 elixir 2.5 a proc to Axda700DLT3C AIUGA02495SPMW wiem ze nie jest to najlepszy model ale rozchodzi sie o to iz nie moge z niego wycisnac nawet 2200+ mnoznik 12.5 a ramce nawet jak dam na 145 to juz nie daje rady probowalem tez mnoznik 10 a fsb 170 i kicha vcore nawet na 7.5% a ddr na 0.3 i [gluteus maximus] nie idze :( prosze o pomoc :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Drobne sprostowanie mnoznik 10.5 a fsb na 180 sorki za pomylke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kurna a ustaw fsb na 166mhz i mnożnik na 11, przytym daj +5% na VCORE.BO wynika z tego że nie chodzi na fsb 166 mhz tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Podaj jaki masz vcore, bo 7.5% niewiele mi mówi :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Trzeba doliczyc sobie 7.5% do VCORE strandardowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh ustawilem 5% i 11 x 166 i nic nawet nie startuje mi monitor a tak nawiasem mowiac to dziwna sprawa z tymi procentami bo jak dasz na 7.5% to majac poczatkowe 1.5 to powinno byc 1.61 a mi bios pokazuje 1.74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 masz poprostu cieńką serie i więcej nie wycisniesz :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Aha :D No to IMHO mamy odpowiedź- zbyt małe napięcie. Procesor na steppingu A0- def nap 1.5V + 7.5% = 1.61V Miałem kiedyś takiego proca i max jaki wyciągnąłem to: przy vcore=1.94V. Więcej TUTAJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Heh ustawilem 5% i 11 x 166 i nic nawet nie startuje mi monitor a tak nawiasem mowiac to dziwna sprawa z tymi procentami bo jak dasz na 7.5% to majac poczatkowe 1.5 to powinno byc 1.61 a mi bios pokazuje 1.74 To fakt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Czyli reasumujac wszystko jezeli chce wiecej wyciagnac to musze zmienic proca na lepsza serie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Czyli reasumujac wszystko jezeli chce wiecej wyciagnac to musze zmienic proca na lepsza serie Heh- konkretne podejście do O/C :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Czyli reasumujac wszystko jezeli chce wiecej wyciagnac to musze zmienic proca na lepsza serie Heh- konkretne podejście do O/C :D :D :D A jak nie ma co jak juz sie bawic to konkretnie a nie tam jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...