duzii Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Witam!Planuję stary komputer z kartą graficzną 7600 gs podłączyć pod telewizor(42 cale) .Nie wiem które najlepiej wykorzystać złącze , w karcie mam d-sub,dvi i s-video.W telewizorze tak samo + hdmi.Myślę że najlepiej( o ile się da ) podłączyć przez dvi do dvi.Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Pewnie tak. Ale nie spodziewaj się fajerwerków wizualnych :) -ta grafa nie wa wielarnych możliwości w wysokiej rozdziałce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzii Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 No nie spodziewam się :P chce tylko zobaczyć jak by to wyglądało:P A jak z dźwiękiem:)? Program jakiś potrzebny czy wszystko da rade w sterownikach ustawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Dźwięk będziesz musiał podłączyć oddzielnie do chinch'ów Audio IN w telewizorni. I odnośnie podłączenia wizji-będziesz musiał włączyć klonowanie obrazu w sterowniku grafiki (najlepiej to chodzi ze starszymi wersjami ForceWare'ów). Edytowane 4 Maja 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzii Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Już podłączyłem (jednak w tv nie mam złącza dvi tylko d-sub,hdmi i s-video ; p) podłączyłem przez d-sub.Powiem wam że jakość jest świetna,tv jest podłączony normalnie jako monitor i pracuje w rozdzielczości 1920x1080:] Na razie nie mam dźwięku, planuję podłączyć przez coś takiego.Może warto dźwięk podłączyć inaczej ? Mam kartę dźwiękowa sound blaster 5.1 live.Myślałem nad podłączeniem tv przez złącze w dvi w komputerze, ale przez użycie przejściówki dvi-hdmi i kupić kabel hdmi-hdmi.Jak myślicie ? warto tak zrobić niż d-sub=d-sub ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 tak warto podłączyć przez dvi-hdmi kabel do audio również może być jakość będzie trochę lepsza niż d-sub. będzie wyraźniej i nie słuchaj kolegi wyżej co do klonowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...