AdikX Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Witam! Chciałem zapytać tak jak w temacie: jaką płytę główną kupić pod mojego E8400, tak do około 500zł? Dodam,że mam teraz config: E8400 ASUS P5N32-e SLI Plus (którą chcę wymienić) 4GB patriot 4 4 4 12 DDRII Chiewtec 650W 280 GTX + dysk, napęd, obudowę etc...(ale to już mnie ważne;P) Chciałbym płytę z możliwie dobrym OC. Co do chipsetu to również mam pytanie - który jest wydajniejszy dla moje grafiki: intelowski czy nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiepura Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 DFI LanParty DK X38 Heatpipe 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) DFI p45 dk t2rs....jade na niej wlasnie na e8400. OC bardzo dobre. 1m w sp przechodzi na 4.6 ghz, a to juz jest calkiem przyzwoicie jak na C0. Wiecej procesor nie daje rady. Co do NB dla intela, to mysle, ze cos z p35-45 bedzie wystarczajace jak nie najlepsze. http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/DFI...58,cpsrc,ceneo/ http://pclab.pl/art34868.html Edytowane 4 Maja 2009 przez Misquamaqus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) czy ta dfi dobrze toleruje oc 4x2GB? Moja już mnie tak wtrepiła, że muszę kupić jakąś lepszą do oc. A może jakąś inną? A może lepiej DFI blood iron na p35? Edytowane 6 Maja 2009 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schism Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Panowie czym się różni ta wersja płyty DFI LanParty DK P45-T2RS Plus? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...