remiky Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Cześć, proszę was o pomoc. Muszę zrobić krzyżówkę, a nie mam pojęcia jakiego programu mam użyć. Może macie jakieś propozycje? Chodzi o taką krzyżówkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 A nie wystarczy prawidłowo sformatować komórki w excelu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Jak wyżej, Excelem. Zawsze zostaje też opcja w postaci painta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Exel, word ewentualnie paint. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 heh, za moich czasów to się używało kartki w kratkę i linijki. Sprawdż to google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Można też jako tabelkę w wordzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Macie rację chłopaki. Jakoś na to nie wpadłem:) R4dziK - Twoja opcja najbardziej mi odpowiada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...