jarcow Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Prezentuję Wam mój serwis UTD.pl - forum sportu. Proszę o szczerą ocenę oraz rady jak rozkręcić i jak prowadzić ten serwis, by był jak najlepszy dla userów. Podzieliłem go oczywiście na tematyczne podfora, np.: Humor, Pogaduszki, Zakłady itd. Ważna jest dla mnie każda opinia, nawet ta najgorsza. Proszę oceniać, pisać o wyglądzie, funkcjonalności i całokształcie. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Co do konkursu, bo temat (bardzo słusznie) wylądował w koszu jarcow przypuszczam, że jesteś tam adminem (Jarek) i masz tylko 104 posty ;) druga osoba ma 33, a nie macie 50 osób, to do kiedy trwa promocja? Bo 500 postów nabić sensownie, z regulaminem to troche potrwa, no chyba że zrobisz dział HydePark i tam coś w stylu grona czy fotki "skomentuj zdjęcie nad Tobą " ;) to tylko taka moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Promocja nie jest ograniczona czasowo [...]Owszem troszkę to potrwa, jednak uważam, że jeśli ktoś na prawdę interesuje się sportem, to będzie to fajna nagroda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Staram się. Jakieś rady jeszcze dacie? Ktoś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Najlepsze tło byłoby zwyczajne, jednolite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Najlepsze tło byłoby zwyczajne, jednolite. Tło nadaje sportowego klimatu. Bez tego strona jest nijaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 OK, ale zmniejsz nieco krycie, ponieważ w moim odczuciu dezorientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 OK, ale zmniejsz nieco krycie, ponieważ w moim odczuciu dezorientuje.Co konkretnie masz na mysli pisząc "krycie"? Chodzi ci o obramowanie tebeli, w której znajduje sie forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Rozjaśnij tło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zrobiłem odwrotnie i ściemniłem go o troszkę. Co teraz o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Jak oceniacie nowy styl na forum? Serwis dzięki niemu jest bardzo przejrzyste i liczę, że spodoba się userom. Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...