Skocz do zawartości
Kenji San

Karta Graficzne Do 255 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

A która jest lepsza ?? 9600GSO czy HIS HD4670 IceQ Turbo ?? Po testach orientuje się, że 9600 jest lepszy, tak ??

Tak, jeśli będziesz w stanie dopłacić.

Jeśli nie, to jedynym wyjściem jest...

http://allegro.pl/item625509987_palit_rade...4m_ce_f_ra.html

Bez AA na poziomie HD4670. No, ale to chłodzenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz 9600GSO, albo nazbieraj więcej kasy i kup później 4770.

Które potaniała właśnie o 10$. W połowie maja cena powinna być w Polsce 350zł Ale to jednak 100zł drożej niż planowałeś, choć wydajność na poziomie niewiele niższym od 4850 kusi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Gi3r3k

Ten 3850 Palita co podałeś jest na DDR2. Z DDR2 ta karta to straszliwy muł.

Racja, dzięki za spostrzeżenie. Wiem o tym.

W takim razie pozostaje 9600GSO.

Ewentualnie, jeśli może być używka, to ta:

http://allegro.pl/item627962555_gigabyte_r..._e_2_0_x16.html

Za tą cenę warto.

@BLiT

To z pośpiechu, dzięki ;)

Edytowane przez Gi3r3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy się nie muszę jeszcze kupować karty teraz, natychmiast, na gwałt. Pocierpię te parę dni jeszcze i zobaczę jak z tym radeonem. Chociaż budżet się pomniejszył, może i da się radę skombinować trochę kaski. Ale najpierw trzeba poczekać. Jeżeli te radki będą kosztowały w PL ok. powiedzmy 380 zł, to niestety, ale dziękuje. To są tylko moje spekulacje :D Jednak gdyby kosztował na początek ok 340-330, to by zdeklasował cały przedział cenowy zajęty przez nvidię i wtedy bym się skusił. A propos czy kurs dolara ma coś z tym związek ??

Znalazłem jeszcze jednego 9600GSO za 247 zeta w emarket.pl ale chwilowo nie mają, pisałem do nich i odpowiedzieli mi, że dostawa do magazynu może nastąpić ok 12 maja czyli we wtorek. Opłaca się czekać czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego z esc.pl ??

Edytowane przez Kenji San

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to może od razu poczekaj i uzbieraj do HD4770. Prawda jest taka, że można zbierać w nieskończoność.

Ja bym nie czekał, tylko tego 9600GSO kupił :>

Jak możesz to poczekaj na 4770. Za tydzień dwa powinny być po ok 350zł (najtaniej). Jak nie możesz to bierz to co radzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK to niech będzie ten 9600GSO, ale esc.pl jest daleko w gdańsku, gdzie ja mieszkam 15 km pod włocławkiem (okiem mapy) czy jak bym wziął kuriera za pobraniem to szybko bym dostał paczke czy może z icompa.pl ?? też za 269 złociszy z 96SP??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie zależy w ile uwiną się z wysłaniem, paczka kurierem zawsze na drugi dzień przychodzi po wysłaniu...

Icomp z wysłaniem do mnie tego asusa 9600 gso zwlekał do środy chociaż pieniądze zaksięgowali już w poniedziałek koło 12 według tego co podawali w statusie zamówienia...

Edytowane przez Ralfo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi