Sector19 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Helllooł raz jeszcze :) Mam dosyc ciekawe info :) Jako ze Lancu jest piczka i wymieka mam jedno wolne miejsce wiec jesli jest jakis chetny to zapraszammm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Helllooł raz jeszcze :) Mam dosyc ciekawe info :) Jako ze Lancu jest piczka i wymieka mam jedno wolne miejsce wiec jesli jest jakis chetny to zapraszammm :) Kiedy dokladnie - ile dni ... pyta Dev a nie ja. Ofc jesli chcialbys z nim jechac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Lancu jedzie pić na kawalerskie tak więc nie jedzie na moa ;P (to tak żebyście już nie spamowali na gg :F) @matiz MOA jest 20tego czerwca we wrocławiu :) Powodzenia życzę :** Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Lancu, Ty emerycie... jeszcze Ci kawalerskie w głowie? :lol: Wszyscy maja team'y 2 osobowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja jadę sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Taaaa, sam. Z kartonem goodramów ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Lancu jedzie pić na kawalerskie tak więc nie jedzie na moa ;P (to tak żebyście już nie spamowali na gg :F) Pan W.? :lol: :lol: :lol: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Taaaa, sam. Z kartonem goodramów ;).Zaj****** text :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Helllooł raz jeszcze :) Mam dosyc ciekawe info :) Jako ze Lancu jest piczka i wymieka mam jedno wolne miejsce wiec jesli jest jakis chetny to zapraszammm :) Ja pojadę jeśli chcesz mnie zabrać :) Hm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja pojadę jeśli chcesz mnie zabrać :) Hm? Hej hej :) Niestety Devilek juz sie zglosil :) a mialem tylko jedno miejsce :) ale jakby co to mam w pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Płacą wam za pobyt i podróż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie wiem, ale coraz mniej mnie to obchodzi, tak jak cely ten event. Ostatecznie moge nie jechac wcale, ciekawsze rzeczy sa do roboty, niz branie udzialu w niedopracowanym evencie. Jak ktos nie potrafi i sie nie zna, niech lepiej nie bierze sie za organizacje czegokolwiek, a szczegolnie za prace w firmie IT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Hmmm dla mnie to najwazniejsze jest to ze spotkam ludzi ktorych juz dawno nie widzialem i poznam nowe osobistosci :) a reszta zajmie sie Devilek :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 no tak, bo mnie to ostatnio wcale a wcale nie widujesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Hmmm dla mnie to najwazniejsze jest to ze spotkam ludzi ktorych juz dawno nie widzialem i poznam nowe osobistosci :) a reszta zajmie sie Devilek :lol: :lol:From Dev : Zartujesz Mareczku :ploom: Napewno tego chcesz :twisted2: Oraz :plum: Male takie plum, specjalnie dla Marcinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie wiem, ale coraz mniej mnie to obchodzi, tak jak cely ten event. Ostatecznie moge nie jechac wcale, ciekawsze rzeczy sa do roboty, niz branie udzialu w niedopracowanym evencie. Jak ktos nie potrafi i sie nie zna, niech lepiej nie bierze sie za organizacje czegokolwiek, a szczegolnie za prace w firmie IT.smutno Ci? Zjedz budyń Hmmm dla mnie to najwazniejsze jest to ze spotkam ludzi ktorych juz dawno nie widzialem i poznam nowe osobistosci :) a reszta zajmie sie Devilek :lol: :lol:O ... i to jest podejscie .. Ja i tak sie nie znam na OC .. jak ktos tu wczesniej napisal ja tylko rybie leje azot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 O ... i to jest podejscie .. Ja i tak sie nie znam na OC .. jak ktos tu wczesniej napisal ja tylko rybie leje azot Heh mam to samo :) tez leje leje :) a jak sie skonczy to ... tez leje :P tylko nie azot :) ale i tak Janio jest najlepszy bo on zużywa więcej DI niz jakikolwiek procesor jakiego mialme z rekach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ciekawe czy butelka Jania dalej gra :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kto z was jeszcze jedzie na MOA ? Mam problem. Nie wiecie jakim numer autobusu z dworca można dojechać na Joliot-Curie ? Ewenutalnie mogę przejść na nogach bo to jakieś 1,5 km. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sama Elyta :P no i oczywiscie jedzie z nami - wolf szary ktory bedzie nam nakladal paste na proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sector, mam niestety złe wieści - wolfszary pojechał na zlot XS ja z kolei mam jutro wesele, co gorsza swoje więc raczej nie wpadnę mimo szczerych chęci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja też jednak nie jadę choć nawet rodzice się zgodzili i mam kase. Ja i kolega mamy 15 lat. Pociąg mam o 5 12 , przesiadka i godzinny postój na wspaniałym dworcu w Katowicach i potem ponad 3 h drogi do Wrocka w pociągu dalekobieżnym ( jakoś trochę boje się w takim sam być ). Byłbym 3 h na imprezie , a potem znów autobusem do domu. Rano mam autobus z Czewy , ale o 4 12 i nie mam jak tam wtedy być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sector, mam niestety złe wieści - wolfszary pojechał na zlot XS ja z kolei mam jutro wesele, co gorsza swoje więc raczej nie wpadnę mimo szczerych chęci :lol: Aaaaaaaaaaa, najlepszego :razz: Ja też jednak nie jadę choć nawet rodzice się zgodzili i mam kase. Ja i kolega mamy 15 lat. Pociąg mam o 5 12 , przesiadka i godzinny postój na wspaniałym dworcu w Katowicach i potem ponad 3 h drogi do Wrocka w pociągu dalekobieżnym ( jakoś trochę boje się w takim sam być ). Byłbym 3 h na imprezie , a potem znów autobusem do domu. Rano mam autobus z Czewy , ale o 4 12 i nie mam jak tam wtedy być. Jechałem sam 8h w pociągu dalekobieżnym ze sprzętem za 1.5k złotych i przeżyłem ;) A ludzi przez mój przedział trochę się przewinęło jednak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Aaaaaaaaaaa, najlepszego :razz:txq kondratq naprałem się znów i laski zrobiły mi tipsy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 uuu to wieczor sie udal;) wszystkiego co dobre:):):) ano i Wam wszystkim startujacym, pewnie juz pedzicie na miejsce, rownej ale pasjonujacej rywalizacji a przedewszystkim swietnej zabawy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Napiszcie jakąś relację po wszystkim :wink: Co do Devilka to myślałem, że skończył z kompami na zawsze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) gratki dla ryby i chaosa :D Relacja jest na nvision Edytowane 20 Czerwca 2009 przez xtremesystems Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jako jeden z uczestników muszę powiedzieć, że impreza bardzo ciekawa i przyjemna, aczkolwiek dosyć męcząca (8h ciągłego latania z azotem + benchów + oc). Organizacja była całkiem dobra, jedyne co do czego można było się doczepić to płyty główne (na mojej i XA nie dało się uzyskać jakiejkolwiek stabilności - płyta za każdym razem zachowywała się zupełnie inaczej). Z chęcią spróbuję swoich sił w kwalwikacjach za rok. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 XA mial sam jechac nieprawdaz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 ryba (17-06-2009 0:09)normalnieryba (17-06-2009 0:09)zus, slawa i kobiety :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...