mib Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 7 lat oc ;] tzw. skill, ktorego teoretycznie nie ma.Dobra dobra. "Dziadek" ma więcej skilla a nie dał rady. :P Mieliscie takiego fuksa z grafą czy co?? Magiczne sztuczki, voodoo czy tam inne klimaty :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Dobra dobra. "Dziadek" ma więcej skilla a nie dał rady. :P Mieliscie takiego fuksa z grafą czy co?? Magiczne sztuczki, voodoo czy tam inne klimaty :> Kazdy moze zrobic blad w swoich benchach, nawet Hipro, co prawdopodobnie mogl uczynic. Jego problem jest taki, ze za duzo rzeczy ma naraz do zrobienia, przez co ma mniej czasu na o/c niz ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Kazdy moze zrobic blad w swoich benchach, nawet Hipro, co prawdopodobnie mogl uczynic. Jego problem jest taki, ze za duzo rzeczy ma naraz do zrobienia, przez co ma mniej czasu na o/c niz ja.W to nie wątpię że planowanie jest ważne. Mody Hipro dają radę jak ma się czas na benche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 ... zal.pl poprostu, bo jakby ...ryba pamiętaj, że teraz obracasz się w międzynarodowym towarzystwie, wiec i terminologie musisz dostosować, czyli, że będzie: zal_dot_com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Taaaaa... a Chaos... "Ja tu tylko azot polewam" :PCiiii .. bo jeszcze sie wyda, ze ja umiem cos wiecej Gratuluje.Nie wiem jaki wklad mial Chaos,ale o uszy mi sie obilo,ze ryba mocno wymiatal :Dhmm .. :unsure: może kiedys sie dowiesz Edytowane 19 Lipca 2009 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Pochwalcie się nagrodami a nie :P Btw są może gdzieś oficjalne wyniki?? Oby w Chinach poszło wam równie dobrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 A o nagrodach milczycie ! :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Aż normalnie zacytuje za labem ;) Zawodnicy walczą nie tylko o zaszczyt uczestnictwa w finale światowym, ale również o czek na pokaźną sumę 2000 dolarów za pierwsze miejsce, 1000 dolarów za zajęcie miejsca drugiego i 500 dolarów za miejsce trzecie oraz nagrody rzeczowe za zajęcie miejsca czwartego i piątego. http://pclab.pl/news37642.html Z zaspania zapomniałem napisać najważniejszego... :mur: Ogromne gratulacje ! :) Powodzenia w Chinach :> Edytowane 20 Lipca 2009 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszBrd Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) To pewnie dali im w jednodolarówkach że się nie mieści albo w centach :mrgreen: :mrgreen: Czy wy czasami nie przesadzacie że Chaos nic nie robił ;p ?? Skoro pojechał to musi mieć skilla bo polewaczem to nawet ja mogę być ;p Edytowane 19 Lipca 2009 przez MateuszBrd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Chaos polewa azot, ma lewe ręce do reszty. Musi coś robić bo by się komisja przyczepiła. A tak ogólnie ryba&chaos to koledzy z dzieciństwa dlatego jeżdżą razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Skoro pojechał to musi mieć skilla bo polewaczem to nawet ja mogę być ;p NO nie wiem nie wiem... sa rozne sztuki polewania azotu, tak samo jak sa rozne sztuki nakladania pasty :P Chaos polewa azot, ma lewe ręce do reszty. Musi coś robić bo by się komisja przyczepiła. A tak ogólnie ryba&chaos to koledzy z dzieciństwa dlatego jeżdżą razem. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 żeby nie było ja gratulowałem obu Panom;) tak tylko zdanie z rybkiem się ułożyło:P o tym ze Chaos nie ges, sam kręcić potrafi świadczy choćby druga pozycja wśród naszej nacji, koniec oftopa, jeszcze raz gratuluje i czekam na wielki finał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 ryba pamiętaj, że teraz obracasz się w międzynarodowym towarzystwie, wiec i terminologie musisz dostosować, czyli, że będzie: zal_dot_com a dokladniej pity dot com Aż normalnie zacytuje za labem ;) 3330059[/snapback] Chaos polewa azot, ma lewe ręce do reszty. Musi coś robić bo by się komisja przyczepiła. A tak ogólnie ryba&chaos to koledzy z dzieciństwa dlatego jeżdżą razem. Ty to masz dobrego informatora ... NO nie wiem nie wiem... sa rozne sztuki polewania azotu, tak samo jak sa rozne sztuki nakladania pasty :P :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Dla przykładu jakby posłać tam jania, to po pierwszym dniu zabrakłoby azotu. A ja jeszcze raz dodam. Ogromne gratulacje, zwycięstwo na światowym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 może kiedys sie dowiesz obys w Chinach tak dobrze polewal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Chaos polewa azot, ma lewe ręce do reszty. Musi coś robić bo by się komisja przyczepiła. A tak ogólnie ryba&chaos to koledzy z dzieciństwa dlatego jeżdżą razem.No tak .. masz racje ... rybe znam moze ze 4 lata .. mam 26 ... gdy mialem 22 to byly czasy w piaskownicy ... heheh ... powiem Ci szczerze ze nawet nie poczulem sie urazony .. prawie sie poplakalem ze smiechu fuck the haters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja skromnie pogratuluje i życze dalszych sukcesów wynik z 2k3 naprawde imponujący Chaos polewa bo ma wieksze doświadczenie w polewaniu wielu cieczy (%np.)Poza tym to chyba nie nikt tu nie bedzie robił odpytywanki co wie a nie wie Chaos. Najważniejsze ze stanowią zgrany zespól i osiagają najlepsze wyniki z pozdrowieniami stara gwardia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Gratulacje :D To, że hellasi zostali pokonani też bardzo cieszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 http://www.msi-tv.de/ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Rybcia speszona na ostatnim kadrze ;) Informujcie na bierząco o przygotowaniach do chin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Rybcia speszona na ostatnim kadrze ;) Informujcie na bierząco o przygotowaniach do chin.za godzinke/dwie jade do ryby ... jak cos znow wymodzimy to zapodamy na razie jeszcze nie mamy sprzetu nowego do finału Edytowane 22 Lipca 2009 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 http://www.msi-tv.de/ ;] To akwarium z rybą mnie rozwaliło :ploom: Na jakim sprzęcie będziecie w Chinach kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 To akwarium z rybą mnie rozwaliło :ploom: Na jakim sprzęcie będziecie w Chinach kręcić? Narazie zapowiada sie na: - i7 975 - eclipse sli - 2x gtx275 lightining 3DMark Vantage i wPrime 1024M jak narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Narazie zapowiada sie na: - i7 975 - eclipse sli - 2x gtx275 lightining 3DMark Vantage i wPrime 1024M jak narazie. Teraz co 2 tygodnie treninhu ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Teraz co 2 tygodnie treninhu ;> ryba (23:50)dobra, ja lece, bo chaos na mnie czeka w benchroomie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Chaos polewa azot, ma lewe ręce do reszty. Musi coś robić bo by się komisja przyczepiła. A tak ogólnie ryba&chaos to koledzy z dzieciństwa dlatego jeżdżą razem. Jak dla mnie dobra prowokacja. GRATULACJE PANOWIE, trzymam kciuki za dalsze sukcesy! huh huh siekierka na Wasza czesc! ;) Cos Ty Ryba zrobil, ze musieli Cie dziadkiem oddzielac od tej kobiety ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 <3 Chaos. Nie chciałem żebyś mnie źle zrozumiał. Przeczytaj jeszcze raz post nad moim a wszystko będzie "jasne jak słoneczko." ;) "fuck the haters" I am lover! <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Jak dla mnie dobra prowokacja. GRATULACJE PANOWIE, trzymam kciuki za dalsze sukcesy! huh huh siekierka na Wasza czesc! ;) Cos Ty Ryba zrobil, ze musieli Cie dziadkiem oddzielac od tej kobiety ? A bo widzisz, bo to CEO, czyli jakis tam zalozyciel MSI ;) Pozatym wiesz, Chaos nie tylko polewa, ale takze napedza nam lasek na stanowisko, bo ja mam tylko 4GB i zadnej w realu ;) Edyta: PS. Sorry, jednak 8GB :lol: Zabralem ostatnio troche Chaosowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 rybciu, troche solarium by ci sie przydalo :D albo chociaz swiatla slonecznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) rybciu, troche solarium by ci sie przydalo :D albo chociaz swiatla slonecznego Moze to troche dziwne, ale ja nie mam karnacji murzyna. Rowniez to moze troche dziwne, ale pracuje w domu. Jak zmienie branze na kopanie rowow za 2zl/h albo koszenie trawy z psia kupa, to bede bardziej opalony. Edytowane 23 Lipca 2009 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 panowie WIELKI SZACUNEK i zycze powodzenia w dalszych zmaganiach, oby tak dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...