mib Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Moze to troche dziwne, ale ja nie mam karnacji murzyna. Rowniez to moze troche dziwne, ale pracuje w domu. Jak zmienie branze na kopanie rowow za 2zl/h albo koszenie trawy z psia kupa, to bede bardziej opalony. A może od czasu do czasu wyjść na słoczneczko w okolicach godziny np13 i podziwać zasoby naturalne poruszające się po naszej polskiej ziemi :> Troszkę słoneczka złapiesz i oczka nacieszysz. A nie tylko albo prawie tylko lcyferki liczby exeki i takie tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Jakby tak wychodził to, masz rację, mógłby wyglądać jak murzyn. Ale napewno w takim wypadku nie dostałby się do Chin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 ktos tam gdzies pytal o postepy .. wczoraj nie udalo sie za duzo zrobic.. tylko 2 WR pykły .. :( przepraszam ze zawiedliśmy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 rzeczywiście, shame on you. :26: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 ;] :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Aqua nie dało rady ? mniaimuśne te 3d-jurki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 z 1ghz na rdzeniu-wprost pieknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Aqua nie dało rady ? mniaimuśne te 3d-jurki :) miejsca na hwbocie bym nie zmienil .. czekamy na "inny" procek... wtedy zaatakujemy am3 i 01 ;] am3 to praktycznie cpu benchmark ;/ @71proste: takie same takty jak w monachium = ta sama grafa .. a hipro ze swoim 1.1 nie podołał Edytowane 24 Lipca 2009 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 skill z q3 daje rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 @71proste: takie same takty jak w monachium = ta sama grafa .. a hipro ze swoim 1.1 nie podołał wiem wiem :) mam oczy szeroko otwarte,gratuluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Łał ryba & Chaos właśnie byli w teleexpresie :D Niestety widziałem tylko ostatnie kilka sekund. EDIT: http://www.tvp.info/teleexpress/wideo Edytowane 25 Lipca 2009 przez Oskaliber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Łał ryba & Chaos właśnie byli w teleexpresie :D Niestety widziałem tylko ostatnie kilka sekund. http://www.tvp.info/pub/stat/getasx?reques...0_1248535664738 7:40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Powiedz mi jak podkręcić tą Europę "Mistrzu Europy w podkręcaniu Europy" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Jesteście gwiazdami - stąd te plotki ! Jak wam idzie podkręcanie? W Ameryce i Azji trwa teraz II etap wysyłania internetowych wyników. Będzie trwać do 2 sierpnia. Edit: W Azji do 31 lipca. Bierzące wyniki z z etapu 1 Wszystko wskazuje na to, że etap II polega na wysyłaniu wyników internetem - z grupy 10 zespołów zostanie wyłonionych 3 na GRAND FINALE 29 sierpnia. Edit2: W Ameryce Północnej wyniki z I etapu są następujące: 10 zespołów przeszło do etapu II. Spośród nich zostaną wybrane 2 najlepsze na wyjazd na GRAND FINALE 29 sierpnia. Edit3:Niestety Ameryka Południowa nie pokazuje wyników. Całe eliminację wyglądają tak samo jak w Ameryce Północnej! Edytowane 25 Lipca 2009 przez Hubis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) ;] przy 20-stu czy 30-stu C to zimny bro :) najlepiej wchodzi p.s. masz gadane ;) Edytowane 27 Lipca 2009 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Kubica nic nie jeździ, Małysz nic nie skacze - pora znaleźć innych bohaterów sportowych ;] Chaoso-rybo-mania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzio bak Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 mam wrażenie, czy ona powiedziała "overlockingu" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 tak powiedziala to i tak niezle jak na pierwszy raz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Jak był wywiad w radiu to gość chyba też powiedział overlockingu, jakaś mania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 dla nich to zadna roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 ;] Ryba i Chaos - jesteście mistrzami w overLOCKINGU (jak to prezenterka powiedziała). Nieźle te zamki musicie rozłupywać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ku scisłości, oba pojęcia są poprawne. Aktualnie to z "C" jest poprostu popularniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Mistrz Europy w Podkręcaniu Europy :lol2: Tak na serio to gratulacje dla Was obu, wczoraj dopiero się dowiedziałem, że wygraliście (ojciec mi powiedział :lol2: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A tam gadacie :P Ja chyba przestane z domu wychodzic, bo ludzie na miescie sie dziwnie zaczeli mi przygladac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A tam gadacie :P Ja chyba przestane z domu wychodzic, bo ludzie na miescie sie dziwnie zaczeli mi przygladac. :lol2: dobre dobre. No cóż teraz jesteś ktoś na ulicy Cię rozpoznają. Nie pogadasz nie pogadasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A tam gadacie :P Ja chyba przestane z domu wychodzic, bo ludzie na miescie sie dziwnie zaczeli mi przygladac. Może to dlatego, że wyszedłeś? :D (tutaj wycieczka pod adresem kolegi sugerującego wychodzenie na słoneczko :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A tam gadacie :P Ja chyba przestane z domu wychodzic, bo ludzie na miescie sie dziwnie zaczeli mi przygladac. przeprowdaz sie sie do wiekszego miasta i problem masz z glowy gwarantuje Ci to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 haha, "don't laugh, please don't laugh", :) A panienki mogły przynajmniej udawać. Przecież nadal były w pracy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...