Chaos Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 kurde a ten pierwszy to nie ryba :D ? łee ogladalem jak 1 miejsce zdobyliscie w eliminacjach i dalbym se reke uciac ze podobny :P ftopana ktorej minucie filmu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) pierwszy wypowiadajacy sie, zaraz po tym starszym jegomosciu edit: a no tak teraz zauwazylem ze filmik nie od poczatku ustawiony ;) 24:44 min np. Edytowane 14 Września 2009 przez ilear Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 to jestem ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 to jestem ja :P Heheheh jaki przystojny RYBA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) kurde no tak , google zle obrazki podpisuje :P no to Chaos nie wypadles tak zle na tle reszty wypowiadajacych sie po tobie :D Edytowane 15 Września 2009 przez ilear Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Może nauczył się przemowy na pamięć. ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Brałem udział w głosowaniu msi na zwycięzcę i w niedzielę dostałem em@il, że wygrałem nagrodę ;D. Tak, tylko że nawet nie mam pojęcia co, i czy chcą mi to przesłać ;). Jedynie po wysłaniu danych kolega z msi podziękował za słowa wsparcia i postawił : ^^ Pozostaje mi tylko czekać :) ps: Albo głupim wysłałem swoje dane i jutro mogę się spodziewać kilku milionów długów na moje nazwisko ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Heheheh jaki przystojny RYBA :)sector nie pisz tak oficjalnie ze na mnie lecisz :P kurde no tak , google zle obrazki podpisuje :P no to Chaos nie wypadles tak zle na tle reszty wypowiadajacych sie po tobie :Dwydaje mi sie (może nieskromnie), ze w mojej wypowiedzi nie popełniłem błedów a moj akcent nie jest zly :P a fakt ze wypilismy troche wody ognistej mogl miec lekki wplyw na moje struny głosowe Może nauczył się przemowy na pamięć. ;prozgryzles mnie :/ a dla potomnych .. jak ktos nie wie kto jest kto to screen wyjasniajacy wszystko Edytowane 15 Września 2009 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 ryba nawet dostał status Champion na XS :unsure: Graty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Chaos tez ma... ale chyba tego, ze na to zasluzylismy, to nikt nam nie odmowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) http://www.viddler.com/explore/TweakTown/videos/60/1469.835/ :> Chaos luzik ;) ,ale Hipro buhahaha myslalem,ze lepiej nawija po angielsku odnosze teraz wrazenie,ze wszystkie posty na hwbot ktos pisal za niego :D Edytowane 17 Września 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Tia, wez popros Trauffmana zeby powiedzial Hamburger ;) Ubaw po pachy. Generalnie wiekszosc z tych ludzi ma dobry angielski, ale maja straszne akcenty lub wymowe i nie idzie ich dobrze zrozumiec. Coz, sam nie mam za bardzo poprawnej wymowy po angielsku, ale to wina zaniedbania i niezbyt czestego uzywania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Tia, wez popros Trauffmana zeby powiedzial Hamburger ;) Ubaw po pachy. Generalnie wiekszosc z tych ludzi ma dobry angielski, ale maja straszne akcenty lub wymowe i nie idzie ich dobrze zrozumiec. Coz, sam nie mam za bardzo poprawnej wymowy po angielsku, ale to wina zaniedbania i niezbyt czestego uzywania. I stresu i wielu innych czynnikow :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Nie zebym sie tlumaczyl, ale po tym, co my robimy tam na turniejach, to serio, ale ciezko jest myslec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Nie zebym sie tlumaczyl, ale po tym, co my robimy tam na turniejach, to serio, ale ciezko jest myslec ;) Dokladnie tak... jak piszesz zwykle posty to wiadomo ze mozesz je 10 razy poprawic bo "cos" tobie nie pasuje itp. a podczas normalnej rozmowy to odrazu wychodzi bo czasem "cos" palniesz i naraz sie zablokujesz i czasem ciezko jest wybrnac tak w locie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Chaos luzik ;) ,ale Hipro buhahaha myslalem,ze lepiej nawija po angielsku odnosze teraz wrazenie,ze wszystkie posty na hwbot ktos pisal za niego :DChyba GPRHellas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 to ten brodacz to nie hipro?hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Hipro to taki co włosy ma ścięte na kwadrat (nie ma go na filmie) i czesto koszulkę przy szui rozciętą. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 no tak teraz patrze po fotkach :D co racja to racja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) W najnowszym numerze The Overclocker jest trochę na temat OC w PL, o PPC też wspomniano. Wypowiada się ryba ;-) http://cde.cerosmedia.com/The_Overclocker_...2bb6e3e3558.cde Strona 8 i 9. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...