forest kila zbila Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Hej Ktoś jest obeznany ? Szukam dobrej oferty. Ubezpieczenie klasyka, zalanie, spalenie i inne nieszczęścia + dodatkowo chce w piwnicy trzymać rower/rowery i mieć je ubezpieczone. Faworyzowane będą duże firmy z dobrą ceną. W mieszkaniu zainstalowany jest alarm z monitoringiem i gwarantowanym czasem dojazdu 3/5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Nie wiem czy wcześniej mieszkałeś w bloku czy nie, ale trzymanie rowerów w piwnicy to jest IMO samobójstwo :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Dla tego chcę mieć ubezpieczenie na kilka k na piwnicę i się tym nie martwić. W domu miejsca na rower nie mam i nie kce brudnym rowerem jeździć po salonie ;) Edytowane 5 Maja 2009 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek1980 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 proponuję WARTA DOM mają dość bogatą ofertę i w miarę tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 porównywałeś z innymi ofertami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Ubezpieczenia są złe. Leć i postaw w kasynie tę kwotę, którą to chcesz wydać na składkę albo skreśl Totka. Szansa na to, że dostaniesz że coś dostaniesz będzie podobna, a przynajmniej ew. wypłata nie będzie to uzależnione od jednoczesnej straty własnej. dokladnie. sam chcialem ubezpieczyc piwnice, ale moj agent powiedzial mi, ze moze to zrobic, stawka taka to a taka, ale jak cos sie stanie to jak juz firma zdecyduje sie cos wyplacic to bedzie to max 10-15% wartosci tego co zginie wiec zamiast bulic dla ubezpieczyciela wstawilem solidne drzwi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...