Activ Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Witam. Mam taki problem mianowicie mam płyte asrock k7s8x v3 i kupiłem sobie procesor amd althon xp 2400+ po jego zamontowaniu komputer nie działa to znaczy włącza się ale nie słychać charakterystycznego dźwięku (piknięcia) i nie ma obrazu na ekranie co może być nie tak ?? P.S Procesor wygląda na dobry (brak ukruszeń) P.S2 Jezeli to potrzebne mam Zasilacz marki FSP Group 400W P.S3 Zresetowałem biosa (wyjąłem i włożyłem baterie) ale nadal to samo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ortas88 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Witam. Mam taki problem mianowicie mam płyte asrock k7s8x v3 i kupiłem sobie procesor amd althon xp 2400+ po jego zamontowaniu komputer nie działa to znaczy włącza się ale nie słychać charakterystycznego dźwięku (piknięcia) i nie ma obrazu na ekranie co może być nie tak ?? P.S Procesor wygląda na dobry (brak ukruszeń) P.S2 Jezeli to potrzebne mam Zasilacz marki FSP Group 400W P.S3 Zresetowałem biosa (wyjąłem i włożyłem baterie) ale nadal to samo :/ Witam w klubie mam to samo z tego co zdąrzyłem sie dowiedzieć problem tkwi w spalonej płycie głównej dlatego jak włączasz kompa nie słychać nawed pip i nie startuje grafika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Witam. Mam taki problem mianowicie mam płyte asrock k7s8x v3 i kupiłem sobie procesor amd althon xp 2400+ po jego zamontowaniu komputer nie działa to znaczy włącza się ale nie słychać charakterystycznego dźwięku (piknięcia) i nie ma obrazu na ekranie co może być nie tak ?? P.S Procesor wygląda na dobry (brak ukruszeń) P.S2 Jezeli to potrzebne mam Zasilacz marki FSP Group 400W P.S3 Zresetowałem biosa (wyjąłem i włożyłem baterie) ale nadal to samo :/ A na starym CPU wstaje? Jak tak, to weź zrób Clear CMOS i próbuj jeszcze raz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Jak na starym wstaje, a na nowym nie chce, to zacznij od aktualizacji bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...