GiKeR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Widzialem w ofercie Reala Dremelopodobne cos od TOYA i zalatwilem kaske pojechalem i lipa. Skonczyly sie :evil: Wie moze ktos gdzie moge to kupic w cenie okolo 50zl w okolicach Bytomia?? Bardzo tego potrzebuje bo mam juz pelna glowe pomyslow na mody ale bez dremela ani rusz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Przejedz sie do OBI, Castoramy, Practikera itp. na 100% bedzie no moze nie za mniej niz 50zl ale napewno tylko prae zloty drozej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no nie do konca w wawie w prawe zadmym nie ma, tylko jeden kinzo za 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A poza supermarketami to gdzie szukac ?? Moze jest szansa ze gdzies dostane na miesci w normalnym sklepie z elektronarzedziami TOYE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A poza supermarketami to gdzie szukac ?? Moze jest szansa ze gdzies dostane na miesci w normalnym sklepie z elektronarzedziami TOYE ?? Watpliwe, a na pewno bedzie ze 3 razy drozsza. U mnie w Kraku przynajmniej tak jest :P Kupuja hamy w Makro za 35zl, a potem sprzedaja za 135 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 W MACRO?? SpiderMAN jestes pewien ze w Macro dostane bo pogadam z kumplem i moge sie przejechac do Macro tyle tylko zeby nie jechac po darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 W MACRO?? SpiderMAN jestes pewien ze w Macro dostane bo pogadam z kumplem i moge sie przejechac do Macro tyle tylko zeby nie jechac po darmo :D Nie macro tylko MAKRO Cash And Carry Powinny byc. Ja tam kupowalem, a tydzien temu ojciec kupil, oczywiscie mowie o Krakowie, ale we wszystkich halach Makro maja taki sam asortyment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 SpiderMAN napisz dokladnie ile kosztuje to w makro i jakiej firmy. Bradzo prosze :D A taq wogole to bylem dzisiaj na chandlu i u ruskich znalazlem dremela (nie pamietam firmy) to sie pytam po ile i sprzedawca odpowiada mi ze po 90zl (wymieklem ale niezrazony pytam dalej) a ile jest na to gwarancji i on mi mowi ze nie ma wogole ale moze przy mnie sprawdzic <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 qtch pytanie offtopic /z góry sorki/ Znasz fatala z natolina /Marek G./ :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ok kupilem juz to ...... Bylem w dwoch realach (Bytom i Zabrze) i nie bylo :/ Pojechalem do Makro Zabrze i tesh nie bylo :/. Dostalem to wkoncu w Makro Katowice i zostalo jeszcze 13 sztuk po 51 zl wiec jaq ktos jest chetny to niech odrazu udeza tam !! Aha i niech mi ktos wytlumaczy do czego sa te koncowki u TOYA Czodzi mi o te cale metalowe i o ten zielony kamyczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ok kupilem juz to ...... Bylem w dwoch realach (Bytom i Zabrze) i nie bylo :/ Pojechalem do Makro Zabrze i tesh nie bylo :/. Dostalem to wkoncu w Makro Katowice i zostalo jeszcze 13 sztuk po 51 zl wiec jaq ktos jest chetny to niech odrazu udeza tam !! Aha i niech mi ktos wytlumaczy do czego sa te koncowki u TOYA Czodzi mi o te cale metalowe i o ten zielony kamyczek Te metalowe koncowki sluza do grawerowania. A ten zielony kamyczek w ksztalcie szescianu nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Kurcze .. też szukam dremerka. Czy ten za 51zł w MAKRO to z całym osprzętem ?? Jak macie fotki to chętnie bym obejrzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ten z Makro to jest za 51 zl. Firam TOYA kolor czerwony do tego walizeczka i kupe dodatkoof. TZN kilka koncowek z kamieniami dwa wiertla 8 tarcz tnacych pare tulejek z papieru sciernegi i jescze pare tarcz z papieru sciernego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Nazwa: Uniwersalna Szlifierka Wielofunkcyjna - typ TOYA 79315 Cena w MAKRO CASH&CARY 51zł W komplecie: 10 kamieni szlifierskich o róznych kształtach, 2 końcówki do grawerowania, 2 końcówki do polerowania, 8 tarcz tnących, 7 okrągłych papierów ściernych, 4 walcowale papiery ścierne, 2 wiertła, kluczyk, przejściówka do montowania końcówek o większej średnicy, prostopadłościenny kamień (nie wiem do czego). Wszystko wraz z szlifierka zapakowane w walizeczke. Gwarancja 12 miesięcy. Tarcze tnące są do niczego. Próbowałem wczoraj tym przeciąć radiator i się jedna zużyła, a pod koniec odprysła i dostałem nią w łeb :D Co do kamieni to niejestem pewien ale też są raczej kiepskie. Dołączony wałek na papiery ścierne walcowate jest lipny bo papier poprostu z niego zjeżdża. Końcówki grawerskie spisują się jak narazie na medal, ale nie używałem nigdy wcześniej innych więc moja ocena może być subiektywna. Zrobiłem już nimi dziurki w butelce (bluba :D ) a teraz graweruje to: i idzie mi całkiem nieżle :D Tylko mam zastrzeżenie co do grzania się tego ustrojstwa bo muszę robić co chwile przerwy. Mam ją od dwóch dni więc jak się dowiem czegoś więcej o jej możliwościach to napewno napisze. Narazie jest OK jak za 51zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...