Skocz do zawartości
bagienny

Pclab Przejęty Przez Onet.pl.

Rekomendowane odpowiedzi

Serwis nie został dosłownie sprzedany tak ze wpada w ręce innych ludzi, na stronie widnieje informacja:

Cała nasza ekipa nadal będzie pracować nad serwisem, a wszystkie prace wciąż będę nadzorować osobiście. Pozostaję szefem PCLab.pl i przynajmniej przez kilka lat to się nie zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

Serwis nie został dosłownie sprzedany tak ze wpada w ręce innych ludzi, na stronie widnieje informacja:

Taaak, będzie takim "szefem" jak właściciel dajmy na to stacji prywatnej który "wszedł" we współpracę z dużym koncernem paliwowym. I stał się AŻ "ajentem" albo "kierownikiem" - ale jest na "stanowisku" ? JEST :lol:

Ehhh, życzę im dobrze, niech się chłopaki ro(zwijają) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Poziom forum rzeczywiście jest niski i to również może być powód sprzedaży-

Oj bo pziom tego forum jest wyzszy od PCLABA , macie bardzo wysokie mniemanie o sobie.

zapewne część "ekipy z lola" przybędzie na ppc :lol:

Orgiusz do sklonowania :wink:

Zapewne wiekszosc jest na obu forach czego przykladem jest chocby sam Orgiusz czy Sikor , ja dla przykladu , Focus , Opson i wielu , wielu innych. Zastanow sie.

Zabawne , ze w momencie , gdy ktos ma cos do sprzedania to z PPC idzie tez na PCL i nie ma problemu...

Kuknijncie na to :

http://img9.imageshack.us/img9/8262/dsfs.png

http://diy.despair.com/output/poster425677.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/6884/poster7836500.jpg

http://diy.despair.com/output/poster78724076.jpg

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

Who cares. nasze forum się wciąż turla i trzyma poziom i tylko tym sie powinniśmy interesować.

Święta racja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foty w reckach na pclol-u są nieraz fajne(rozebrane chłodzenie :rolleyes: czy karta na karcie wtedy mozna porównać pcb), warto też przeczytać opis z perspektywy innego widzimisię.

Cała reszta, reszta jak reszta nawet nie wiem co oni tam więcej mają. Sprawdziłem mają nadziubdziane prawie jak na onecie. Nie wiadomo w co klikać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj bo pziom tego forum jest wyzszy od PCLABA , macie bardzo wysokie mniemanie o sobie.

Kalkulator (ew. excel) w reke i jedziesz z zadaniem: policz ilosc tematycznych watkow o tematyce IT i pokrewnych. Pare miesiecy temu zrobilismy takie male zestawienie i co? U nas bylo wiecej tematow wspolnych z IT, niz na kilka razy wiekszym forum, gdzies ludzie sie przescigaja w ilosciach postow. To sie tyczylo ilosci tematow, a o merytorczynosci wspominac nie musze. Takze nie mow, ze tak nie jest, skoro jest :)

Pila dziwi sie, ze mu serwer nie wydala. A ja mu sie nie dziwie, skoro dopuszcza istnienie tematu zawierajacego 114k postow o niczym. Brak umiejetnego administratora potrafiacego wykorzystac moce drzemiace w dostepnej maszynie sie klania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalkulator (ew. excel) w reke i jedziesz z zadaniem: policz ilosc tematycznych watkow o tematyce IT i pokrewnych. Pare miesiecy temu zrobilismy takie male zestawienie i co? U nas bylo wiecej tematow wspolnych z IT, niz na kilka razy wiekszym forum, gdzies ludzie sie przescigaja w ilosciach postow. To sie tyczylo ilosci tematow, a o merytorczynosci wspominac nie musze. Takze nie mow, ze tak nie jest, skoro jest :)

Pila dziwi sie, ze mu serwer nie wydala. A ja mu sie nie dziwie, skoro dopuszcza istnienie tematu zawierajacego 114k postow o niczym. Brak umiejetnego administratora potrafiacego wykorzystac moce drzemiace w dostepnej maszynie sie klania.

A ja bym jednak podyskutował na temat merytoryczności. Jest tutaj bowiem cała masa tematów o np. konkretnych płytach głównych, procesorach, pamięciach... Scenariusz zwykle ten sam, ktoś zakłada temat zbiorczy, jest fotka płyty - i temat rozwija się spamowo "ciekawe ile będzie kosztować", "ciekawe jak z OC". Potem zwykle kilka osób w tą dajmy na to płytę się zaopatrza, rzuca wynikami OC, dyskusja się rozwija. I jest to tak naprawdę jedyna część mająca jakąś wartość merytoryczną. Chcąc jednak znaleźć jakieś ciekawe szczególiki, to takowych zwykle nie znajdziemy. Wiele już razy zdarzało się tak że zadawałem pytanie w temacie, zaglądałem tu ponownie po tygodniu-nawet dwóch i żadnych odpowiedzi. Wiele razy przebijałem się przez tematy kolosy mające po kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt stron nie znajdując żadnych wartościowych wskazówek. Kiedyś miałem konkretne pytanie odnośnie pamięci TCCD, napisałem wątek - moderator w kosz z nim i oświadcza mi że mam napisać w temacie o takich pamięciach. Pytam gdzie on widzi taki wątek. Do dziś bez odpowiedzi, po 4 latach.

Dlatego w mojej ocenie (może nieco niesprawiedliwej) uważam że to forum to bardziej arena dla overclockerów do chwalenia się swoim sprzętem - prockami, grafikami, mobkami, chłodzeniami niż merytoryczna skarbnica wiedzy. Co dziwi, bo przecież poziom wiedzy userów powinien być tu nieporównywalnie wyższy od Pclabu. Niestety - często okazuje się że osoby które logują się na wielu forach otrzymują pomoc na tym jak to nazywa wiele osób "pclolu"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety - często okazuje się że osoby które logują się na wielu forach otrzymują pomoc na tym jak to nazywa wiele osób "pclolu"...

Więcej konkretów znajduję na PPC, zadaj pytanie na PClabie to dostaniesz 30 odpowiedzi prawie o niczym albo takie które mijają się z rzeczywistością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne wiekszosc jest na obu forach czego przykladem jest chocby sam Orgiusz czy Sikor , ja dla przykladu , Focus , Opson i wielu , wielu innych. Zastanow sie.

:lol2:

1. poziom tego forum jest dużo wyższy niż Pclol'a to raz (wystarczy obczaić wątek od Miguel'a)

2. mnie tam nie ma... i stawiam ze wiekość czynnych użytowników PPC nie ma/nie jest aktywnych na labie

Onet zrobi z tego jeszcze większy krap. Przynajmniej bedzie sie z czego śmiać.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Ty się nie znasz! I w ogóle jesteś n00b głupi!!11oneone!1

U nas takich wypowiedzi nie widuję. ;)

I taki mały lolek:

- Dla Onetu pozyskanie tak doświadczonego partnera, jakim jest PCLab.pl, jest kolejnym krokiem milowym w rozwoju naszych kompetencji

Mhm... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Więcej konkretów znajduję na PPC, zadaj pytanie na PClabie to dostaniesz 30 odpowiedzi prawie o niczym albo takie które mijają się z rzeczywistością.

:lol2:

1. poziom tego forum jest dużo wyższy niż Pclol'a to raz (wystarczy obczaić wątek od Miguel'a)

2. mnie tam nie ma... i stawiam ze wiekość czynnych użytowników PPC nie ma/nie jest aktywnych na labie

Onet zrobi z tego jeszcze większy krap. Przynajmniej bedzie sie z czego śmiać.

His

No to takie male ale - zadalem kiedys pytanie o edycje biosa w 4870. Odpowiedzi zero , gdy na PCLu dostalem wskazowki i w sumie po paru "minutach" doszedlem do tego czego potrzebowalem i w rezultacie to wykonalem. Ba , tutaj trzeba stosowac 'motywatory" to jest pisac "panowie , co jest? na PCL po 10-15 odopwiedzi , a tutaj ZERO" i dopiero po tym komus odpala sie "lampka" zwana ambicja i cos napisze. Tutaj jest tak , ze jesli "pro" nie jest w 100% pewny tematu to nie napisze nic by sie nie osmieszyc (nic z tych rzeczy , bladzic kazdy moze) i nie stracic punktow fajnosci "pro". W wiekszosci jest tak jak Opson pisal - temat po 200 stron , chwalenie sie swoim sprzetem przewaznie przez ta sama forumowa wiekszosc , nastepnie 200 stron o "ile na gpu , mam problem; sekcja mi sie grzeje , mam problem ; nie mam 5GHz , mam problem" i tak do znudzenia - zerowa wartosc mertyoryczna nie dajaca w ogole odopwiedzi na temat np. stabilnosci sprzetu , wad biosa etc. Najlepsze jest to ,ze oceniacie PCLABA przez pryzmat chyba wlasnego wyobrazenia bo wielokrotnie tutaj zakladalem KONKRETNE tematy z konkretnym pytaniem i w wiekszosci odopwiedzi otrzymywalem...tak , na PCLABIE.

YuucOm

Raczysz zartowac , bo raz - to co napsialem do Hisa. Dwa - widzialem wczesniej jak zamyka sie usta osobom , ktore komentuja bezsensownie zlozone zestawy - vide Opson + procenty dla niego. Trzy - Ciebie moze i tam nie ma , za to inni sa i sie udzielaja czego przykladem niech bedzie np. Orgiusz. Uwazasz , ze tylko tutaj sa interesujace tematy? LOL , tutaj to praktycznie poza "oc masta" nie ma zadnych tematow. Tak , wiem ze to forum it , ale jakos poza tym nic nie widac i to na PCLu mozna pogadac na wiecej interesujacych tematow - mnie nudzi gadane przez 5 lat o tym samym "ile na GPU".

Jeszcze raz powiem - skoro dla Was to taki krap to czemu SPORA czesc userow z PPC wlazi ze "sprzedam" na PCL , nie mowiac o tym , ze wieolokrotnie widzialem jak doswiadczeniu userzy jechali z ZAPASOWCA na PCL. Interesujace , nie?

Na koniec cos jeszcze - debilow spotkasz na kazdym forum , osoby ktore cos wiedza i moga pomoc - rowniez.

Smiejecie sie z recenzji? To poczytajcie sobie ostatni test dyskow SSD i wypowiedzi "co wyzej postawionych". Bez jaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poziom forum pclaba będzie ten sam (moze być gorzej? :lol:), wiele osob pisze nie mając pojęcia na czym polega taka sprzedaż, ale w sumie to zalezy tez od warunkow zawartych w umowie. Dla porównania: czy jeżeli koncern Fiata kupił marke Ferrari to Ferrari robi psujące się samochody?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie PCLab ma 121 016 użtkowników, zobaczymy ilu nie zgodzi się z nowym regulaminem i ich konta zostaną usunięte. Będę to przynajmniej ja.

Co do samego przejęcia to uważam, że Piła miał swoje powody. Jeżeli ktoś by mi złożył aktrakcyjną ofertę za portal i zachowałbym przy tym stanowisko to również bym się nie wahał. Jeżeli tylko pan Pilarczyk na tym zyskał (a inaczej być nie może) to gratuluję interesu.

Edytowane przez Rikki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

His

No to takie male ale - zadalem kiedys pytanie o edycje biosa w 4870. Odpowiedzi zero , gdy na PCLu dostalem wskazowki i w sumie po paru "minutach" doszedlem do tego czego potrzebowalem i w rezultacie to wykonalem. Ba , tutaj trzeba stosowac 'motywatory" to jest pisac "panowie , co jest? na PCL po 10-15 odopwiedzi , a tutaj ZERO" i dopiero po tym komus odpala sie "lampka" zwana ambicja i cos napisze. Tutaj jest tak , ze jesli "pro" nie jest w 100% pewny tematu to nie napisze nic by sie nie osmieszyc (nic z tych rzeczy , bladzic kazdy moze) i nie stracic punktow fajnosci "pro". W wiekszosci jest tak jak Opson pisal - temat po 200 stron , chwalenie sie swoim sprzetem przewaznie przez ta sama forumowa wiekszosc , nastepnie 200 stron o "ile na gpu , mam problem; sekcja mi sie grzeje , mam problem ; nie mam 5GHz , mam problem" i tak do znudzenia - zerowa wartosc mertyoryczna nie dajaca w ogole odopwiedzi na temat np. stabilnosci sprzetu , wad biosa etc. Najlepsze jest to ,ze oceniacie PCLABA przez pryzmat chyba wlasnego wyobrazenia bo wielokrotnie tutaj zakladalem KONKRETNE tematy z konkretnym pytaniem i w wiekszosci odopwiedzi otrzymywalem...tak , na PCLABIE.

Tutaj niechętnie, ale muszę przyznać rację Firekage. Jest coś z tą ambicją "pro" usera PPC, ale to raczej u tzw. "starej gwardii". Nowi, którzy nie chowali się na zasadach jeszcze z tweak, raczej nie przejawiają już obaw ośmieszenia się czy posądzenia byciem nie "pro". Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat po 200 stron , chwalenie sie swoim sprzetem przewaznie przez ta sama forumowa wiekszosc , nastepnie 200 stron o "ile na gpu , mam problem; sekcja mi sie grzeje , mam problem ; nie mam 5GHz , mam problem" i tak do znudzenia - zerowa wartosc mertyoryczna nie dajaca w ogole odopwiedzi na temat np. stabilnosci sprzetu , wad biosa etc.

Coś w tym jest. ;) Najlepszym przykładem jest temat o GTA IV , za który jestem piekielnie zły, że to same wyniki benchmarków i problemy ze sprzętem, które są idealnie wytłumaczone na pierwszej stronie FAQ. Zamist pogadać o czymś sensownym np. o fajnych sytuacjach/rzeczach/miejscach/samochodach w grze to tylko wyniki benchmarka i gadka o sprzęcie. ;) 

Nie mniej jednak, pomimo wad, uważam, że PurePC to wciąga nosem PCLab'a całą skarbnicą wiedzy i poziomem rozmów. U nas się trolli banuje a na PCLabie hoduje - ot, drobna różnica. ;)

EDIT :

Dla porównania: czy jeżeli koncern Fiata kupił marke Ferrari to Ferrari robi psujące się samochody?

Cholernie zły przykład, bo Ferrari owszem, robi psujące się samochody :lol: zwłaszcza widać to po zrobieniu 50.000 km. ;) Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ja nierozumiem calej tej burzy i walki miedzy forami :) Szczerze mowiac, oba portale sie uzupelniaja (pure - wiecej fachowych i rzetelnych informacji, pclab - wiecej ogolow,ale tez paru userow zna sie na rzeczy). Skladam od miesiaca ponad kompa i szczerze mowiac, oba portale mi pomogly (znaczy forum = spolecznosc). Tak, na pclabie jest duzo dzieci i glupkow, na pure tez sie trafi jeden czy dwa choc faktycznie mniej ale...suma sumarum - to norma. Kazda spolecznosc ma czarne owce trza z tym zyc.

Co do onetu i przejecia - dobrze zrobili , beda mieli kase etc. Za ludzi ktorzy odwiedzaja pclaba Onet nie odpowiada i raczej nie bedzie mial tak duzego wplywu, mimo wszystko wydaje mi sie ze spolecznosc pclaba jest uksztaltowana i duzo sie przez to przejecie nie zmieni, a jesli dostana kase na testy to tylko dobrze, przynajmniej z perspektywy mojej jako zwyklego czytelnika.

Szczerze mowiac arty na pure czy pclabie traktuje jako swoistego rodzaju wstepniaki, nie patrze na testy bo nieraz sie okazywalo ze sa niewymierne i tu i tam :)

Swoja droga, to ciekawe czemu na pure i pclabie brak najnowszych niusow , nadchodza z opoznieniem i nie jest ich duzo :( (brak redaktorow?). Wchodze na takie YoursPC (przetlumaczyc na polski, aby nie bylo reklamy) i tam codziennie garsc swiezych niusow...co z tego ze cms archaiczny maja i grafike sprzed wojny - liczy sie informacja w dzisiejszych czasach :) a tego mi i na pure i pclabie brakuje.

edit:

a ja regulaminy wszystkie i tak akcpetuje bez czytania , przez parenascie lat siedzenia na necie, jakos nikt sie do mnie nie przypieprzyl o regulamin - jak sie pewnych norm czlowiek trzyma, to zaden regulamin nie jest potrzebny.

Edytowane przez ilear

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.......bo wielokrotnie tutaj zakladalem KONKRETNE tematy z konkretnym pytaniem......

Sorry ale 80% twoich tematow bylo SPRZEDAM, jakos nie widze zebys konkretny temat zalozyl z konkretnym pytaniem na PPC....

a sorki byl jeden w ktorym wielce sie oburzyłeś BO POPROSILES O LINKA, a nikt ci nie odpisal...

http://forum.purepc.pl/Chlodzenie-Konwencj...ow-t245327.html

Bo oczywiscie mamy obowiazek odrazu odpowiadac, a user nie raczy nawet pogrzebac na forum by znalez odpowiedz.... na PClabie na pewno by ktos odpisal....i tamto wlasnie forum jest dla leniwych....

Wiesz, Ciebie to spotkałem juz na paru forach (moge sie mylic i nazw nie pamietam), tak samo innych...egielda, frazpc.pl....prawda jest taka ze jak ktos szeroko siedzi w tematyce komputerowej i uwielbia czytac newsy czy kolejne posty, to zalozy konto na kilku forach dla zabicia czasu :wink: ...ja np mam konto jedynie na forum ktore WYCZERPUJE dana tematyke...twierdzisz ze PPC nie wyczerpuje jakiegos tematu? Twierdzisz ze musiales szukac na pclabie odpowiedzi bo tu nikt ci nie raczyl odpisac? Bo tu ludzie sie "wstydza"? Bo tu ludzie nie maja pojecia? wielokrotnie natrafiam na post na forum na ktory nawet nie mam sily odpisac UZYJ SZUKAJKI, RTFM etc...

Wole brak odpowiedzi, lub jakas lakoniczna, ktora zmusi mnie do szukania (setki stron...trzeba przeleciec;P) a nie 20 postow w stylu onetu...

wsrod ktorych jest szansa na cos sensownego...

A ze niektorzy sprzedaja cos na kilku forach...no jak ktos handluje, i jego rynek zbytu jest raczej waski, to szuka mozliwie jak najwiecej mozliwosci.... a jak ktos cos raz na rok sprzedaje przy wymianie kompa, to uwierz PPC jest wystarczajacym rynkiem zbytu.

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Wiesz tylko , ze na PPC jeszcze nie dostalem bana za krytykowanie recenzji jakie robi choc czasem jade po bandzie :), a na PCLolu bana za to mam :D

Wyjatki od reguly zawsze byly , sa i beda - sam wielokrotnie OSTRO jechalem po ich artykulach , ot - ten , gdzie z AFem dzialali w Crysisie na 9.1 (chyba wiadomo co z AFem na tych sterach bylo) i przez 3 lata bana za to nie dostalem. Kwestia humoru moda i juz masz problem , ale tyczy sie to kazdego forum. Moze i tutaj nie ma za to wiekszych restrykcji za to sposob w jaki wypowiada sie czasem autor/kolega autora rowniez pozostawia wiele do zyczenia :lol2: , przypominam - test SSD i wypowiedz nie tyle samego autora ;)

Cos jeszcze - zabawne jest to , ze namietnie czytam Caleba...i tyle z artykulow na PPC...gdzie na PCL jakos czesciej mi sie zdaza ;)

Nie mniej jednak, pomimo wad, uważam, że PurePC to wciąga nosem PCLab'a całą skarbnicą wiedzy i poziomem rozmów. U nas się trolli banuje a na PCLabie hoduje - ot, drobna różnica. ;)

Wiedzialbys ilu tam jest zbanowanych , banowanych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT :

Cholernie zły przykład, bo Ferrari owszem, robi psujące się samochody :lol: zwłaszcza widać to po zrobieniu 50.000 km. ;)

fail :lol: :oops:

ale wiadomo o co chodzi

PS

przykladowa PM-ka którą dostałem od goscia ktory sprzedawał monitor powyzej ceny rynkowej (w temacie dostał 10 odpowiedzi w tym jedna moja - normalna, bez zadnego chamstwa)

Dołączona grafika

takich PM-k mam chyba ze 20 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban

Z nowego regulaminu pclab:

22. Zabronione jest podszywanie się pod administratorów Forum, w szczególności używanie takich awatarów czy podpisów, jak "Administrator", "Moderator" czy "PCLab.pl team".

27. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak konieczne w związku z korzystaniem z Serwisu PClab.pl jako Zarejestrowany Użytkownik. Administratorem danych osobowych Zarejestrowanych Użytkowników jest Grupa Onet.pl Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie przy ul. G.Zapolskiej 44, 30-126 Kraków, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym – rejestrze przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia, Wydział XI Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000007763, kapitał zakładowy Spółki: 8 049 073,00 zł (wniesiony w całości), NIP: 734-00-09-46.

28.

# Zarejestrowany Użytkownik, podając dane osobowe w formularzu rejestracyjnym:

* oświadcza, że są one zgodne z prawdą,

* wyraża zgodę na przetwarzanie tych danych (stosownie do ustawy z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.) w celu realizacji usług dostępnych w ramach

29. Każdy Zarejestrowany Użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych, a także prawo ich poprawiania i żądania ich usunięcia. W tym celu należy zwrócić się listownie na adres: Grupa Onet.pl S.A. w Krakowie, ul. G. Zapolskiej 44, 30-126 Kraków.

Ciekawe ile osób poda swoje dane osobowe? :blink:

oczywiście brak akceptacji jest równoznaczny z usunięciem konta

Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Sorry ale 80% twoich tematow bylo SPRZEDAM, jakos nie widze zebys konkretny temat zalozyl z konkretnym pytaniem na PPC....

a sorki byl jeden w ktorym wielce sie oburzyłeś BO POPROSILES O LINKA, a nikt ci nie odpisal...

3275101[/snapback]

PS

przykladowa PM-ka którą dostałem od goscia ktory sprzedawał monitor powyzej ceny rynkowej (w temacie dostał 10 odpowiedzi w tym jedna moja - normalna, bez zadnego chamstwa)

takich PM-k mam chyba ze 20 :lol:

Uwazasz , ze tylko tam mozna dostac taka? Czy Ty czasem nie sprzedawales na PCLu czegos z zapasowca? Jakos kojarze Cie , choc moge sie mylic. Swoja droga , dziwi Cie to? Rozwalasz komus temat , zrob to samo tutaj , dostaniesz tak samo.

Z nowego regulaminu pclab:

Ciekawe ile osób poda swoje dane osobowe? :blink:

oczywiście brak akceptacji jest równoznaczny z usunięciem konta

Ktos na Egieldzie zaakceptowal i nie musial danych podawac , choc wpis sam w sobie jest niepowazny , zas pewnie 99% w ogole tego nie czytalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dno i metr mułu nie opisuje, jak nisko stoi tamto forum...

Tamto? wg mnie to obydwa(PCL i Onetu) fora już od dawna stoją na bardzo równych poziomach toteż większych zmian owym wykupieniem spowodowanych, raczej nie będzie. :lol2:

Edytowane przez Ancient

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi