nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 na epxie 8rda+ , kingstony chodzą na 190Mhz T(ras)-5 , T(rcd)-3 , T(rp)-3 , CAS Latency -2 napięcie na pamiątkach ok. 2,725 V sprawdzane u kumpla . Mam zamiar kupić EPOXA 8rda+ , lub ABITA NF7-S ver.2. Co wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Twinmosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Tez wzialbym Twinmos'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zdecydowanie TwinMos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie napisze nic nowego bo możliwość jest tylko jedna TwinMos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 TwinMosy sobie chwalą u mnie niestety nie chciały chodzić przy wyższym fsb i kupiłem infineony ale na Epoxach chodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...