Busterje Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 posiadam teraz p35-ds3l, ale nie ma niestety raid, więc szukam coś dobrego jak ta, ale żeby ten raid był, no i cena do max 250zł, jakieś rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Asus P5B Premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) P5B Premium z allegro :wink: (ma raid bo ICH8R) A jeśli jest na esc.pl to brałbym tam za dopłatą, świetny sklep :wink: Edytowane 5 Maja 2009 przez pavel54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 a dokupić na pci raid głupi pomysł ?? bo sam już nie wiem co zrobić, mam 2x250GB AAKS i się aż to marnuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) dalej czekam na rady bo zamotałem się :/ http://allegro.pl/item629749062_kontroler_...421a_ak60a.html Edytowane 7 Maja 2009 przez Busterje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Przecież P5B Premium ma RAID, to po co zewnętrzny kontroler... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 bo jest sens kupowania nowej płyty, sprzedania tej co mam itd zamiast kupienia kontrolera i miec spokój ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Kup zewnętrzny kontroler, bedzie wydajniej i wygodniej np przy zmianie plyty nie stracisz danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...